BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 08-21-2007, 08:43 AM   #61
mknoebel
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2007
Location: Colorado
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 39
Default

Please Login to Remove!

Quote:
Originally Posted by visortgw View Post
The v1.6.1 release does not work for the 8703e (just as v1.6 did not) -- you can install v1.5.4 OTA using:

http://www.google.com/gmm/apps/v1.5....4+1&ver=v1.5.4
Thanks - that works.
Offline  
Old 08-28-2007, 09:56 PM   #62
abbs
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2006
Model: 9700
Carrier: TMO
Posts: 41
Default

http://www.google.com/gmm/apps/v1.5....1&v er=v1.5.4

This link still working?? If so, what am I doing wrong? For OTA I go to this link, correct? How do I input a "space" between the last v er?

Last edited by abbs; 08-28-2007 at 09:57 PM..
Offline  
Old 08-28-2007, 09:59 PM   #63
John Clark
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,720
Default

type this link in your BB browser:

Code:
http://www.google.com/gmm/apps/v1.5.4/L1/gmaps-BlackBerry-8703_v4_1_L1.jad?make=BlackBerry&model=8703+v4+1&ver=v1.5.4

Last edited by John Clark; 08-28-2007 at 10:00 PM..
Offline  
Old 08-28-2007, 09:59 PM   #64
John Clark
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,720
Default

there is no space there...not sure why that's showing up.

edit: try that.
Offline  
Old 08-28-2007, 10:08 PM   #65
abbs
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2006
Model: 9700
Carrier: TMO
Posts: 41
Default

still a no go, I verified twice.
Offline  
Old 08-28-2007, 10:18 PM   #66
abbs
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2006
Model: 9700
Carrier: TMO
Posts: 41
Default

verified for the fifth time and got it, thank you
Offline  
Old 08-28-2007, 10:49 PM   #67
John Clark
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,720
Default

So, it worked?
Offline  
Old 09-04-2007, 02:33 PM   #68
rta53
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2005
Location: North Carolina
Model: Storm
OS: 5.0.0.419
Carrier: Verizon
Posts: 482
Default

Quote:
Originally Posted by John Clark View Post
So, it worked?

Worked for me on my 8703e. Had tried 1.6.1 and couldn't even get it to run although 1.6 would. GPS working again with 1.5.4. Thanks for the help.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump







Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.