BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 06-28-2006, 05:41 PM   #1
animlmed
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7130e
Carrier: none
Posts: 141
Default 50% failure rate when sending with Yahoo on Verizon

Please Login to Remove!

I've seen posts about this in the past, but the problem is becoming more than annoying. I have a yahoo mail plus account set up with BIS 2.0 . I can send a new e-mail with no problem, but if I go to reply, I get the "not valid address" message about 50% of the time. If I want to reply with the original message in it, I must create a new e-mail, paste the message I was replying to in it and then copy and paste my reply from the e-mail that gave me the invalid addres message. (did ya get that? )

I was wondering if anyone else is experiencing this problem and if so, have you found a solution. It is very annoying. I know it is done to stop spam, but dag nabbit, my replys are not spam! Thank you in advance!
Offline  
Old 06-28-2006, 06:38 PM   #2
K-Mack
CrackBerry Addict
 
K-Mack's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: San Antonio
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 592
Default

I am using Cingular 2.0 with Yahoo Plus and have not experienced this at all. I wonder if it could be specific to Verizon?
__________________
8700c
Samsung Wep 200 Headset
Offline  
Old 06-29-2006, 05:39 PM   #3
animlmed
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7130e
Carrier: none
Posts: 141
Default

I'm not sure. I remember others having this issue, but I'm not sure how they resolved it, if they even have.
Offline  
Old 06-29-2006, 06:14 PM   #4
cooperpwc
BlackBerry Extraordinaire
 
cooperpwc's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Toronto Canada
Model: 8700R
Carrier: Rogers
Posts: 1,001
Default

No problems yet with Yahoo - BIS 2.0 integration on Rogers.
Offline  
Old 12-16-2006, 11:05 PM   #5
SpencerC11
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: SC
Model: 8703e
Carrier: VZW
Posts: 3
Default

Anyone had any success with correcting this? Thanks
Offline  
Old 12-17-2006, 09:41 PM   #6
animlmed
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7130e
Carrier: none
Posts: 141
Default

I wish I could say yes, but this problem forced me to get rid of my blackberry. The failure error was occuring more than 50% of the time.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Schneider Electric Energy Server EBX510 Server For Energy Management- picture

Schneider Electric Energy Server EBX510 Server For Energy Management-

$4350.00



MOXA CN2650-16-2AC 16-Port Mountable Async Terminal Server Dual Lan Ports picture

MOXA CN2650-16-2AC 16-Port Mountable Async Terminal Server Dual Lan Ports

$285.00



Brand New Bunn O Matic 1.5 GPR -FF Top Handle Portable Server picture

Brand New Bunn O Matic 1.5 GPR -FF Top Handle Portable Server

$150.00



Linear eMerge E3 Enterprise Server Board With 32 Doors License Key REV-0.9 + PS picture

Linear eMerge E3 Enterprise Server Board With 32 Doors License Key REV-0.9 + PS

$400.00



USA Windows VPS RDP Server/ Windows VPS Hosting - 4GB RAM + 150GB HDD picture

USA Windows VPS RDP Server/ Windows VPS Hosting - 4GB RAM + 150GB HDD

$11.99



Used & Tested SE7520JR2 SCSI Server Motherboard picture

Used & Tested SE7520JR2 SCSI Server Motherboard

$344.69







Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.