BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 10-12-2009, 10:17 AM   #1
matthiasj
Thumbs Must Hurt
 
matthiasj's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: KY
Model: 9700
OS: 5.0.0.566
PIN: 2164B714
Carrier: AT&T
Posts: 171
Default Browser Issue with OS 5.0.0.238 & BB 8900

Please Login to Remove!

Ever since upgrading to the new OS 5.0.0.238 on my 8900 Curve I have had a browser issue. It defaults to the "hotspot browser" and if I'm only on EDGE without Wi-Fi it won't let me use it unless I switch to the Media Net browser.

When using OS 4.6 I had the "internet browser" that would work with Wi-Fi or EDGE. Now I don't have that option. I've resent service books many times and still haven't gotten the option for "internet browser". I'm on AT&T btw. Anyone else have this issue?
__________________
Blackberry Bold 9700 | OS 5.0.0.566

Blackberry Leaks
Offline  
Old 10-12-2009, 10:34 AM   #2
Dubdub
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App6+
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,038
Default

Have you tried a battery pull?

Might need to resend service books a couple times.

Since it is a Beta OS, it is hard to say what is going on.
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 10-12-2009, 11:11 AM   #3
matthiasj
Thumbs Must Hurt
 
matthiasj's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: KY
Model: 9700
OS: 5.0.0.566
PIN: 2164B714
Carrier: AT&T
Posts: 171
Default

Tried it twice and still no luck. It doesn't look like it's sending me the service book for the internet browser. Anyone else on ATT have this issue?
__________________
Blackberry Bold 9700 | OS 5.0.0.566

Blackberry Leaks
Offline  
Old 10-12-2009, 12:41 PM   #4
adamlau
CrackBerry Addict
 
adamlau's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Model: 9930
Carrier: Sprint
Posts: 850
Default

You need to perform the generic service books browser fix.
__________________
xxx40657;xxx33683;xxx23376;xxx25163;xxx26426;xxx31532;xxx19968;
Offline  
Old 10-12-2009, 05:58 PM   #5
vinmontRD
CrackBerry Addict
 
vinmontRD's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: NJ, USA
Model: 8900
OS: 5.0.0.238
Carrier: T-Mobile
Posts: 726
Default

Odd...I've upgraded through the 4.6.x.x's, up to the 5.x.x.x's (.90, .100, .130. .190., 238) on the 8900 and have had no browser issues at all.

Hmmm...only relevant issue that may be different is that you're on AT&T and I'm on T-Mobile. Perhaps the service books *are* handled differently across the two carriers in this regard...
__________________
Jon
Be water my friend...
www.stronggroup.com
Offline  
Old 10-12-2009, 10:06 PM   #6
kd78
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
kd78's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Charlotte
Model: 8900
Carrier: Tmobile
Posts: 342
Default

anyone having the issue of not having a GO TO menu item at all times?? Sometimes I have to go back to the homepage to type in a URL. 8900 tmo.
__________________
Tmobile | 7100t, 7105t, 8700g, 8320, 8900
Offline  
Old 10-13-2009, 09:26 AM   #7
matthiasj
Thumbs Must Hurt
 
matthiasj's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: KY
Model: 9700
OS: 5.0.0.566
PIN: 2164B714
Carrier: AT&T
Posts: 171
Default

Quote:
Originally Posted by adamlau View Post
You need to perform the generic service books browser fix.
thanks I will check that out.
__________________
Blackberry Bold 9700 | OS 5.0.0.566

Blackberry Leaks
Offline  
Old 10-16-2009, 02:55 PM   #8
majorxp
Thumbs Must Hurt
 
majorxp's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 107
Default

I followed the instructions below to restore mine:

English (BlackBerry Without BIS)
__________________
Offline  
Old 10-16-2009, 11:18 PM   #9
MrKyoo
BlackBerry Master
 
MrKyoo's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Los Angeles
Model: 4s
OS: iOS
PIN: 79B32491
Carrier: AT&T
Posts: 4,546
Default

I'm having the same problem....
Offline  
Old 10-17-2009, 10:50 AM   #10
dknell
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 32
Default

same issue here as well!!

After i downloaded both 5.0.0.190 and 5.0.0.238 i lost my internet browser and my ablitly to open pdfs in my email. I have tried registering handheld and service books. Neither work. I also have tried wiping the handheld and re intalling with multiple fresh downloads of the OS. Can anyone help????
Offline  
Old 10-17-2009, 11:04 AM   #11
matthiasj
Thumbs Must Hurt
 
matthiasj's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: KY
Model: 9700
OS: 5.0.0.566
PIN: 2164B714
Carrier: AT&T
Posts: 171
Default

Quote:
Originally Posted by majorxp View Post
I followed the instructions below to restore mine:

English (BlackBerry Without BIS)
that worked thanks!!!
__________________
Blackberry Bold 9700 | OS 5.0.0.566

Blackberry Leaks
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Radio Frequency Systems WIJD862-04S Combiner Assembly 851-869 MHz -READ-
$299.95
Radio Frequency Systems WIJD862-04S Combiner Assembly 851-869 MHz   -READ- pictureCavitation Radio Frequency RF Vacuum Slimming Cellulite Ultrasonic Machine 6in1
$465.59
Cavitation Radio Frequency RF Vacuum Slimming Cellulite Ultrasonic Machine 6in1 pictureVintage Omni-Spectra 20360 Radio Frequency Tuner 2-10 GHz
$60.0
Vintage Omni-Spectra 20360 Radio Frequency Tuner 2-10 GHz pictureVintage Omni-Spectra 2063-6001-00 Radio Frequency Tuner 2-10 GHz
$60.0
Vintage Omni-Spectra 2063-6001-00 Radio Frequency Tuner 2-10 GHz pictureVintage Omni-Spectra 2063-6002-00 Radio Frequency Tuner 10-18 GHz
$60.0
Vintage Omni-Spectra 2063-6002-00 Radio Frequency Tuner 10-18 GHz picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.