BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 07-22-2008, 09:23 AM   #1
dpiper26
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 6
Default Blackberry Activation on BES...Any Suggestions!

Please Login to Remove!

I wanted to add a new BB user to the BES, but when I do a wireless activation it just sits there for 20 minutes or so and say that the server cannot be found, but if I do a wired activation to the BES it activates without any problems I'm able to send/receive e-mail fine.

The users I activated when we first installed the BES worked fine with the wireless activation. Just recently the only way I can do the activation is wired.

Anyone have any ideas why I can do a wired activation, but not a wireless activation???? Any help would be appreciated. Thanks!!!
Offline  
Old 07-22-2008, 09:28 AM   #2
penguin3107
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Default

Check with the carrier and verify that the line is provisioned with the correct type of BlackBerry Data Plan.
It needs to be an ENTERPRISE blackberry data plan... not a PERSONAL blackberry data plan.
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org
Offline  
Old 07-22-2008, 09:38 AM   #3
dpiper26
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 6
Default

I have a ENTERPRISE blackberry data plan. Is there anything else that would prevent the BES to activate wireless? Wired activation works fine.
Offline  
Old 07-22-2008, 09:40 AM   #4
penguin3107
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Default

Could be any number of things.
Read through this:
BlackBerry Search Results
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org
Offline  
Old 07-22-2008, 09:58 AM   #5
dpiper26
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 6
Default

Thanks for the help. I just figured out that my Spam firewall was blocking the messages that were needed to activate the phone...doh!!!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Wago 221-412 LEVER-NUTS 2 Conductor Compact Wire Connectors UL Listed picture

Wago 221-412 LEVER-NUTS 2 Conductor Compact Wire Connectors UL Listed

$22.99



WAGO 221-2401 Inline Splicing LEVER-NUTS Connector 2-Conductor Slim Compact 60PK picture

WAGO 221-2401 Inline Splicing LEVER-NUTS Connector 2-Conductor Slim Compact 60PK

$46.51



Wago 221-415 LEVER-NUTS 5 Conductor Compact Connectors 50 PK picture

Wago 221-415 LEVER-NUTS 5 Conductor Compact Connectors 50 PK

$32.95



Wago 221-413 LEVER-NUTS 3 Conductor Compact Connectors 50 PK picture

Wago 221-413 LEVER-NUTS 3 Conductor Compact Connectors 50 PK

$23.95



Wago LEVER-NUTS 3 Conductor Compact Connectors UL Listed Wire Connector picture

Wago LEVER-NUTS 3 Conductor Compact Connectors UL Listed Wire Connector

$19.99



75Pcs 221-412 Lever Nut Compact Splicing Connectors - 2/3/5 Conductor For Wago picture

75Pcs 221-412 Lever Nut Compact Splicing Connectors - 2/3/5 Conductor For Wago

$18.48







Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.