BlackBerry Forums Support Community
              

Reply
 
Thread Tools
Old 03-21-2009, 11:16 PM   #21
b3n_asian_freak
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
b3n_asian_freak's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Houston, TX
Model: 9700
OS: 5.0.0.344
PIN: It changes so often....
Carrier: T-Mobile
Posts: 326
Default

Please Login to Remove!

I can't download the service books for T-Mobile. Can anyone check? Thanks,
__________________
-------------------------
T-Mobile / 9700
Offline   Reply With Quote
Old 03-22-2009, 09:01 PM   #22
sharpie00
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2006
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 144
Default

I'm having the same problem with the T-Mobile service books. can someone please re-upload? Thanks.
Offline   Reply With Quote
Old 03-26-2009, 05:06 PM   #23
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

OK, a new set of TMO Service Books have been uploaded to original post above.
Offline   Reply With Quote
Old 03-29-2009, 01:36 PM   #24
hsanghavi
New Member
 
Join Date: Dec 2008
Model: 9500
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 13
Default

Anyone has same for Vodafone then please post it.
Offline   Reply With Quote
Old 03-29-2009, 03:25 PM   #25
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

Vodafone has the service books, as they are a carrier of the Storm (9500).
Offline   Reply With Quote
Old 03-30-2009, 06:17 PM   #26
cjpitsch
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2005
Location: Conway, AR
Model: 9550
OS: 5.0.0.713
Carrier: VZW
Posts: 63
Default Unlocked Storm For AT&T Network Use

Can I take the SIM card out of my AT&T Bold and use it in an unlocked Storm on AT&T's network? What OS will I need to use? Will my same cell number also work? Will all voice and data services work as expected?
Offline   Reply With Quote
Old 03-30-2009, 07:11 PM   #27
mickrg123
Knows Where the Search Button Is
 
mickrg123's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Model: 9530
PIN: 30518793
Carrier: Verizon
Posts: 25
Default

Quote:
Originally Posted by cjpitsch View Post
Can I take the SIM card out of my AT&T Bold and use it in an unlocked Storm on AT&T's network? What OS will I need to use? Will my same cell number also work? Will all voice and data services work as expected?
Yes you can use any sim card on any OS to make calls and text. To get data you will need to download ATT service books. PM me if you need help
Offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009, 08:07 PM   #28
zero7404
BlackBerry Extraordinaire
 
zero7404's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: tri-state
Model: 9530
OS: 5.0.0.328
PIN: n/a
Carrier: tmob
Posts: 1,097
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
OK, a new set of TMO Service Books have been uploaded to original post above.
any record or account of the changes ?
i'm using the old service books, so far no complaints...

these books are better ? can i install AIM and it'll work ?
__________________
AIM//App World//BEIKS Dictionary//DataVault//GPS Tracker//MissingLight//QuickLaunch//StormLevel Pro//StormLight//Tetris//VA Wallpaper Changer
Offline   Reply With Quote
Old 03-31-2009, 10:21 PM   #29
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

I don't know of any changes, the initial zip file I posted above of the Tmo service books corrupted somehow, so I just uploaded again the same ones, so these are likely the same as before.
Offline   Reply With Quote
Old 04-01-2009, 05:03 PM   #30
Flash de Crash
New Member
 
Join Date: Oct 2008
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 2
Default

I just got my BB and had it unlocked. Using it on AT&T. OS ver 4.7.0.75 I don't know how to install the OS to the PC or where to get the latest OS.
When I go to C:\Progra\common~~\RIM there is no Share directory.(because the OS is not on the PC?)
Please help..Thanks.
Offline   Reply With Quote
Old 04-02-2009, 07:37 AM   #31
manshes
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: egypt
Model: no
PIN: N/A
Carrier: study
Posts: 4
Default

i want help after flash my phone missing wire less lan please any help
Offline   Reply With Quote
Old 04-02-2009, 05:13 PM   #32
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

manshes, NONE of the Storms currently have wireless lan (WiFi).

What model do you have?
Offline   Reply With Quote
Old 04-02-2009, 05:14 PM   #33
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

Quote:
Originally Posted by Flash de Crash View Post
I just got my BB and had it unlocked. Using it on AT&T. OS ver 4.7.0.75 I don't know how to install the OS to the PC or where to get the latest OS.
When I go to C:\Progra\common~~\RIM there is no Share directory.(because the OS is not on the PC?)
Please help..Thanks.
Download the OS from the Sticky thread links at the top of THIS 9500 section.
Offline   Reply With Quote
Old 04-08-2009, 11:45 PM   #34
sirpeter0933
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: Bold
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 3
Default Help 9530 on ATT

How do I go thru the process to removed the COD, already install the OS on my PC but when following the instructions just get the message "No software is available for your device" any ideas ??? If I just close DM add the service book and move the COD back; how do I see that the COD is being replaced?

Thanks for your help

BTW My phone says on the top "Activation Required"
Offline   Reply With Quote
Old 04-09-2009, 08:04 AM   #35
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

Quote:
Originally Posted by sirpeter0933 View Post
How do I go thru the process to removed the COD, already install the OS on my PC but when following the instructions just get the message "No software is available for your device" any ideas ??? If I just close DM add the service book and move the COD back; how do I see that the COD is being replaced?

Thanks for your help

BTW My phone says on the top "Activation Required"
Your question really isn't very clear.. could you restate it? The simple answer is to follow the directions above, to the T, exactly as written.
Offline   Reply With Quote
Old 04-09-2009, 09:52 AM   #36
sirpeter0933
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: Bold
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
Your question really isn't very clear.. could you restate it? The simple answer is to follow the directions above, to the T, exactly as written.
Well, I was able to figure it out using a tool call: Crackutil.

For some reason after moving COD file to ATT folder and launching DM, it woldn't remove the module from the device (yes the proper OS was already installed on my PC), that tool allowed me to do so and I noticed that my BB rebooted, then I loaded the service book, reloaded COD file with the same tool, BB rebooted again and Volia !!!! BB Browser showed up and I was able to use everything.

Decided to use the switch deviced ulitiy on DM once it was done the Browser disappeared, haven't had time to try this again but once I do I'll let you know if it still works.

If you need that tool just google:

HowTo:Get All Features (Browser, MMS) Working on AT&T w/Unlocked Storm 95xx

And click on the first link.

FYI

If you are using an unlocked Verizon Storm and have "Activation Required" on your home screen or your phone number displays incorrectly, Dial # # 000000 (Send). In the Menu, change the mobile directory number to your phone number, click on the menu button and select save. The device will reboot and activate/display the correct number

Last edited by sirpeter0933; 04-09-2009 at 10:13 AM..
Offline   Reply With Quote
Old 04-09-2009, 10:08 AM   #37
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

I think the process above works just fine for me, I don't a crack util.
Offline   Reply With Quote
Old 04-09-2009, 08:01 PM   #38
trinivy23
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: att
Posts: 1
Default

My phone doesn't say the info in step 8 do I put the info you have in???????
Offline   Reply With Quote
Old 04-13-2009, 10:05 AM   #39
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

Quote:
Originally Posted by trinivy23 View Post
My phone doesn't say the info in step 8 do I put the info you have in???????
I would suggest to you that the steps are written in order to help you achieve your goal.

Why wouldn't you follow the steps as outlined?
Offline   Reply With Quote
Old 04-18-2009, 01:14 AM   #40
one028
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2005
Model: 7130e
Carrier: Verizon
Posts: 23
Default

ok..i have an unlocked blackberry storm working on att..thanks to the directions on the first post. the problems i am having is that the edge isnt in capitals (EDGE)..how do i get it to be in capitals and whats the difference. sencond problem im having is that i cant set up my email...when i got to the att blackberry site to sign up...it says that my blackberry is already being used..what do i do?
Offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads for: Unlocked Storm on AT&T or T-Mobile
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
All our product are scam, don't buy from me ronald123 General BlackBerry Discussion 9 01-28-2009 06:36 PM


Single-unit Air Dielectric Variable Capacitor 20-1000PF 1000V with knob NEW picture

Single-unit Air Dielectric Variable Capacitor 20-1000PF 1000V with knob NEW

$84.99



Bouton Bond Dielectric Safety Glasses Clear Lens Anti-Scratch/Anti-Fog Coating picture

Bouton Bond Dielectric Safety Glasses Clear Lens Anti-Scratch/Anti-Fog Coating

$12.25



Silicone Dielectric Tune Up Grease for Electrical Connections Spark Plug Boot picture

Silicone Dielectric Tune Up Grease for Electrical Connections Spark Plug Boot

$5.75



Dielectric Unions  3/4

Dielectric Unions 3/4" 3in Tall

$7.00



Variable Cap 2.5-28pF, Air dielectric, variable Cap.  Lot of 1, 5, or 10. picture

Variable Cap 2.5-28pF, Air dielectric, variable Cap. Lot of 1, 5, or 10.

$11.27



Loctite 495549 Dielectric Tune-Up Grease Tube, 80-Milliliter picture

Loctite 495549 Dielectric Tune-Up Grease Tube, 80-Milliliter

$11.08







Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.