BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 07-18-2008, 01:40 PM   #121
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

Please Login to Remove!

Quote:
Originally Posted by CSO View Post
Some are mentioning how this new OS didn't retain "folders". What does that mean?

When I'm in the mail app, hilite an email, and press the letter "i", it doesn't open a "place in folder option". Does the above point explain this?
The cod file for the pre-installed wallpapers is not present in this release. That cod file ALSO includes the customizable folders (green, purple, etc.).
Offline  
Old 07-18-2008, 01:47 PM   #122
JSylvia007
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
JSylvia007's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Seekonk, MA, USA
Model: 9700
OS: 5.0.0.423
PIN: 2166B57D
Carrier: AT&T
Posts: 317
Default

Quote:
Originally Posted by rdinterman View Post
I just upgraded this morning, all went well including Enterprise Activation. My calendar is not syncing now. I have done a battery pull with no results. I have done several upgrades and never had this issue. Tried a search, but did not seem to come up with anything.
Can anyone please confirm / deny this report? I'd hate to upgrade and lose my calendar syncing...
__________________
Jacob D. Sylvia
Systems Analyst
www.jacobsylvia.com
Proud consumer of the BlackBerry KoolAid!
Bold 9700 v5.0.0.423 - at&t - Pin: 2166B57D
Offline  
Old 07-18-2008, 01:56 PM   #123
ss0R
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: VZW
Posts: 53
Default

Quote:
Originally Posted by JSylvia007 View Post
Can anyone please confirm / deny this report? I'd hate to upgrade and lose my calendar syncing...
Worked fine for me...
Offline  
Old 07-18-2008, 01:59 PM   #124
Rancehood
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8100
Carrier: AT&T
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by PabloTX View Post
I downgraded back to the 4.2.whatever that is most current with AT&T. Yeah, the rich text emails and video camera (and a few other improvements) were nice, but not nice enough for me to overcome the incompatibility with my favorite theme (BB Dimension Today Plus) and the issue where the ALT-Enter wouldn't lock the device. That and a few other issues will keep me from upgrading right now. It is nice to see that a newer official version is right around the corner.
Okay so can someone provide the link to back-rev this version of the device OS?
Offline  
Old 07-18-2008, 02:04 PM   #125
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

Downgrade is what you desire?
Decide what version OS you desire... and have at it.
How do I downgrade the OS on my BlackBerry? - BlackBerryFAQ

Find previous OS versions by looking at the bottom of the first post in each OS thread, normally we link the previous version.
Offline  
Old 07-18-2008, 02:24 PM   #126
hammer40
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Location: Vashon, WA
Model: 9900
OS: 7.0.0.503
Carrier: AT&T
Posts: 91
Default

Wow, you have to be fast around here. I had .37 on my phone, downloaded .44 Monday installed today and noticed .52 was out. WHEW! Just installed .52.

No problems with either OS upgrade. My free memory went from 20 - 22 - 26 with easch upgrade.

I'm a happy camper.

Jeff
Offline  
Old 07-18-2008, 03:24 PM   #127
CSO
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2008
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 649
Default

Quote:
Originally Posted by CSO View Post
Some are mentioning how this new OS didn't retain "folders". What does that mean?

When I'm in the mail app, hilite an email, and press the letter "i", it doesn't open a "place in folder option". Does the above point explain this?
I figured out the issue with pressing "i" and placing in a folder option not appearing. It only works with emails from my BES account, not BIS. So now I know.
Offline  
Old 07-18-2008, 07:49 PM   #128
DBRASCO
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 16
Default

I upgraded to .44 on monday. All went well. I'm trying to upgrade to .52, I've followed the instructions. However when I open DM I'm not prompted to upgrade like I was when I upgraded to .44

Can someone help me? or give me a reason I'm not prompted to upgrade..

Thanks, Brasco
Offline  
Old 07-18-2008, 08:30 PM   #129
SCAddison
New Member
 
Join Date: Mar 2008
Model: 8310
OS: 4.5.0.52
PIN: 24540409
Carrier: AT&T
Posts: 13
Default

Wirelessly posted

I think I upgraded properly. I ran the DM and it hung the first time. Second time I did it I got an updated successfuly and my BB is more beautiful than ever.
Offline  
Old 07-18-2008, 08:35 PM   #130
Garz08
Thumbs Must Hurt
 
Garz08's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Model: 9000
OS: 4.6
PIN: N/A
Carrier: At&t
Posts: 125
Default

Quote:
Originally Posted by DBRASCO View Post
I upgraded to .44 on monday. All went well. I'm trying to upgrade to .52, I've followed the instructions. However when I open DM I'm not prompted to upgrade like I was when I upgraded to .44

Can someone help me? or give me a reason I'm not prompted to upgrade..

Thanks, Brasco
Just double checking on a couple of things... Did you install new OS to PC? and if so try clicking on app loader to initiate upgrade.
Offline  
Old 07-18-2008, 08:41 PM   #131
DBRASCO
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 16
Default

I downloaded .52 and ran the install. Then plugged in my 8310 and opened DM 4.5.

When I upgraded monday DM automatically located .44 and asked me if I wanted to upgrade.

I also tried to run the loader from C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader

Thanks for the help. Hopefully this gives more info to you.

Brasco
Offline  
Old 07-18-2008, 09:34 PM   #132
foundinSEA
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Indosat Matrix
Posts: 13
Default

Did the upgrade and no problems. Still trying to figure out what the difference between .44 and .52 are though...hmmmm....
Offline  
Old 07-18-2008, 09:38 PM   #133
rdinterman
Knows Where the Search Button Is
 
rdinterman's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Maryland
Model: 8330
OS: 4.5.0.170
PIN: 31eb2082
Carrier: Verizon
Posts: 32
Default

Update - after more searching of the Forum, I found a thread about calendar sync (from a previous version). I had to delete the Desktop[Sync] service book and redo my Enterprise Activation. Works like a charm now.
__________________
Ray
Offline  
Old 07-19-2008, 12:05 AM   #134
Phikshin
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Rogers
Posts: 11
Default

Im having a problem not being able to see the stripes when its set to stripes. If I tilt the phone on a huge angle I can see where they're supposed to be but it doesnt work. Its almost like theres not enough tint for the color of the stripe. They all just look white unless I hold it on an angle.
Offline  
Old 07-19-2008, 05:11 AM   #135
Donbp
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jun 2007
Model: 9700
OS: 5.x.x.x
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 394
Default

Quote:
Originally Posted by DBRASCO View Post
I downloaded .52 and ran the install. Then plugged in my 8310 and opened DM 4.5.

When I upgraded monday DM automatically located .44 and asked me if I wanted to upgrade.

I also tried to run the loader from C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader

Thanks for the help. Hopefully this gives more info to you.

Brasco
Did you remember to delete vendor.xml again?
Offline  
Old 07-19-2008, 05:26 AM   #136
DBRASCO
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 16
Default

Quote:
Originally Posted by Donbp View Post
Did you remember to delete vendor.xml again?
Yes I did delete the vendor.xml....

I did everything just like I upgraded on monday.......DM just wont recognize a new SW being installed.
Offline  
Old 07-19-2008, 08:44 AM   #137
devnull
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Dec 2006
Model: I747
OS: 4.1.1
Carrier: at&t
Posts: 2,339
Default

Quote:
Originally Posted by foundinSEA View Post
Did the upgrade and no problems. Still trying to figure out what the difference between .44 and .52 are though...hmmmm....
You may never notice a difference. Many times version changes fix bugs we never knew existed. Or the newer version changed something that isn't visible to the user at all.
Offline  
Old 07-19-2008, 02:00 PM   #138
TXLady
BlackBerry Extraordinaire
 
TXLady's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: San Antonio, TX
Model: 9650
Carrier: Sprint
Posts: 1,067
Default

Upgraded to 4.5.0.52 this morning. No problems. LOL. This is third upgrade in less htan two weeks. I held off a while on upgrading to .37 to see if anything came out and finally gave in. A week later .44 came out so upgraded to that and now .52. Good news is I'm getting pretty good at running John Clark's memory optimization process by now.

And for those who are worrying about frying the TMO SIM, so far, no problems at all with mine and I don't expect any.
Offline  
Old 07-19-2008, 04:32 PM   #139
DallasFlier
BlackBerry Extraordinaire
 
DallasFlier's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Dallas, TX
Model: 9800
OS: 6.0.0.666
PIN: OT NOIR
Carrier: AT&T/Cingular/AT&T
Posts: 1,741
Default

Quote:
Originally Posted by foundinSEA View Post
Did the upgrade and no problems. Still trying to figure out what the difference between .44 and .52 are though...hmmmm....
.08

(Sorry, couldn't resist!)
__________________
Top 50 Year Win%: Nebraska-.785 tOSU-.768 Penn St-.740
Oklahoma-.740 Texas-.733 Alabama-.729 Michigan-.724 USC-.723
Dominance! The HUSKER Tradition!
Offline  
Old 07-19-2008, 07:18 PM   #140
kirson
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
kirson's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Chicago
Model: 9000
Carrier: ATT
Posts: 421
Default

I upgraded a couple of days ago - overall everything went great. However, yesterday I started noticing the 8310 "crashing" during phone calls. I'm not sure if it's always at the same time interval, and it happens both on incoming and outgoing calls. It also doesnt always happen, but often enough to be annoying. It essentially does a full (long) power up cycle. Anyone else notice this issue? Any suggestions (other than the obvious downgrade...)?

Thanks,
Ian
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Vacmaster 8 Gallon Wet Dry Shampoo Shop Car Vacuum Carpet Cleaner 3 in 1 Vacuums picture

Vacmaster 8 Gallon Wet Dry Shampoo Shop Car Vacuum Carpet Cleaner 3 in 1 Vacuums

$189.00



Vacmaster 5 Gallon Car Wet Dry Shop Vacuum Cleaner Edition 4 Peak HP,1-1/4

Vacmaster 5 Gallon Car Wet Dry Shop Vacuum Cleaner Edition 4 Peak HP,1-1/4" Hose

$89.99



Vacmaster Edition Wet Dry Car Shop Vacuum Cleaner 5 GAL 4 HP Stainless Steel picture

Vacmaster Edition Wet Dry Car Shop Vacuum Cleaner 5 GAL 4 HP Stainless Steel

$74.99



Vacmaster Wet Dry VAC Shampoo Shop Car Vacuum Carpet Cleaner 8 Gallon 5.5Peak HP picture

Vacmaster Wet Dry VAC Shampoo Shop Car Vacuum Carpet Cleaner 8 Gallon 5.5Peak HP

$189.00



Abs Plastic Black Sheet  1/8

Abs Plastic Black Sheet 1/8" x 8" x 12" Vacuum Forming

$6.91



3,5CFM 1/4hp Air Vacuum Pump HVAC Refrigeration AC Manifold Gauge Set R134a Kit picture

3,5CFM 1/4hp Air Vacuum Pump HVAC Refrigeration AC Manifold Gauge Set R134a Kit

$85.30







Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.