BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/index.php)
-   General 8900 Series Discussion - Javelin (http://www.blackberryforums.com/forumdisplay.php?f=121)
-   -   HELP: won't connect using provider network (http://www.blackberryforums.com/showthread.php?t=223157)

rherlambang 03-30-2010 01:05 PM

HELP: won't connect using provider network
 
I have problem with my 8900 today. Since morning, I cannot connect using my provider network, even though it shows EDGE on the top right side and has strong signal. I can use the phone for calling and SMS without problem. I can also connect using wi-fi, only connect using the provider network won't work. I checked with the provider and they said they didn't have problem with the BB network. Have you ever got the same problem? FYI, I use the OS 5.0.0.509. Any suggestions?

TheRinger 03-30-2010 01:45 PM

Quote:

Originally Posted by rherlambang (Post 1587404)
I have problem with my 8900 today. Since morning, I cannot connect using my provider network, even though it shows EDGE on the top right side and has strong signal. I can use the phone for calling and SMS without problem. I can also connect using wi-fi, only connect using the provider network won't work. I checked with the provider and they said they didn't have problem with the BB network. Have you ever got the same problem? FYI, I use the OS 5.0.0.509. Any suggestions?

Done a battery pull yet?

rherlambang 03-30-2010 08:40 PM

yes, i did...many times. But still won't work...until now


All times are GMT -5. The time now is 05:19 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.