BlackBerry Forums Support Community
              

Reply
 
Thread Tools
Old 07-03-2008, 09:19 AM   #41
Ophidian
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2006
Location: Dallas, Tx
Model: 8900
OS: 4.6.1.239
Carrier: T-Mobile
Posts: 157
Default

Please Login to Remove!

Quote:
Originally Posted by jsconyers View Post
Is this happening on all HTML email or just one particular message?

Was this message received on the device before you resent your service books?

What happens if you forward the message to yourself again?
I am unable to receive images on any HTML emails. (Although HTML text shows up properly.)

I have received many messages since the BIS upgrade. All have the same problem. I even registed a new gmail account, assuming that my Yahoo may have had some restrictions.

I've tried forwarding messages to myself, and it's always the same ole 2-step. Arrows flash, no images appear.
Offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 09:20 AM   #42
Sith_Apprentice
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Default

I am assuming that the service books were removed first, and resent from the BIS site, Battery Pull, setting TCP settings, and then calling to the carrier.
Offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 09:23 AM   #43
Ophidian
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2006
Location: Dallas, Tx
Model: 8900
OS: 4.6.1.239
Carrier: T-Mobile
Posts: 157
Default

Quote:
Originally Posted by Sith_Apprentice View Post
I am assuming that the service books were removed first, and resent from the BIS site, Battery Pull, setting TCP settings, and then calling to the carrier.
Yes. Yes. Yes. Yes. No.

I haven't called the T-Mob because I have an unlocked 8300 on T-Mob and during situations like this, I get the "you have an unsupported device blah blah blah"
Offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 09:23 AM   #44
Moonshadow
CrackBerry Addict
 
Moonshadow's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Kingston, Ontario
Model: 8130
OS: 4.5.0.131
Carrier: TELUS
Posts: 885
Default

Great discussion folks. Does anyone know if this works on BES? Do the BES admins have to allow HTML through a BES setting?
__________________
Experience is a wonderful thing. It enables you to recognize a mistake when you make it again

Telus - 8130 - BES/BIS
Offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 09:26 AM   #45
Sith_Apprentice
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Default

BES 4.1.6 (not out yet) or hacked BES 4.1.5 can do HTML email.
Offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 10:41 AM   #46
Moonshadow
CrackBerry Addict
 
Moonshadow's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Kingston, Ontario
Model: 8130
OS: 4.5.0.131
Carrier: TELUS
Posts: 885
Default

Quote:
Originally Posted by Sith_Apprentice View Post
BES 4.1.6 (not out yet) or hacked BES 4.1.5 can do HTML email.
Thanks
__________________
Experience is a wonderful thing. It enables you to recognize a mistake when you make it again

Telus - 8130 - BES/BIS
Offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 02:01 PM   #47
wayne87
Thumbs Must Hurt
 
wayne87's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Auburn, IN
Model: 8100
OS: 4.5.0.124
PIN: 241FB376
Carrier: Centennial
Posts: 51
Default

Quote:
Originally Posted by kjdoug View Post
Got it fixed now! Yes I did have those options..but it still didn't work. Until I read in a thread to go to Options>TCP and put internet.com for username and no passwords and save>resend service books>battery pull and this did the trick! Thanks for all your help!!
You put internet.com as the username? What do you put for apn?
Offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 02:06 PM   #48
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

He is on a different carrier than you, yours will be different.

Last edited by JSanders; 07-07-2008 at 09:29 AM..
Offline   Reply With Quote
Old 07-07-2008, 08:21 AM   #49
TDowdy
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 5
Default Same Problem

I'm having the same issue as others in this thread
I have OS 4.5.0.46
Resent Service Books and get the option to "Get Images" but after that nothing happens. Have done battery pulls and tried several TCP combinations but still do not get images.
Anyone got any other suggestions ?
Thanks
Offline   Reply With Quote
Old 07-07-2008, 09:30 AM   #50
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

TDowdy, welcome to the BBForums.

Give it a day, see if it works.
Offline   Reply With Quote
Old 07-07-2008, 10:16 AM   #51
wassy
New Member
 
Join Date: Apr 2006
Model: 8700
Carrier: T-Mobile
Posts: 14
Default

disable Wifi, and it will work! it isn't enough to be away from wifi zone, you must disable it in connections.
Offline   Reply With Quote
Old 07-07-2008, 01:06 PM   #52
TDowdy
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
TDowdy, welcome to the BBForums.

Give it a day, see if it works.
Thanks, JS
I been messing with this for a week or so, even thought it's not a huge deal It's kinda turned into a personel quest.
TD
Offline   Reply With Quote
Old 07-07-2008, 02:21 PM   #53
quattrocs
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2005
Location: Roselle, NJ
Model: TB
PIN: you want it, then ask
Carrier: Verizon
Posts: 121
Default

Quote:
Originally Posted by Sith_Apprentice View Post
BES 4.1.6 (not out yet) or hacked BES 4.1.5 can do HTML email.
any extra info on the how for this....


Nevermind i found the info, searched in wrong forum.
__________________
Thanks
Pedro

7105t, 8320, 9530, 9550, Now Thunderbolt BES Admin, LAN Admin, CAD Manager
wished i had invested in rim stock when it was $5

Last edited by quattrocs; 07-07-2008 at 02:38 PM.. Reason: information requested found
Offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 09:13 AM   #54
wattser322
New Member
 
Join Date: May 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 2
Default bb service books

hey new to the bb thing. how do i update service books on the 8310 with att service? thanks
Offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 09:39 AM   #55
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

Quote:
Originally Posted by wattser322 View Post
hey new to the bb thing. how do i update service books on the 8310 with att service? thanks
Read steps B) 1 and 2, above, clicking on the link at the end of step B)1.

Log into your providers BIS site from your handheld (see your personal email setup icon) or from your PC.
Offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 11:16 AM   #56
Rotty022
Knows Where the Search Button Is
 
Rotty022's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Plano Texas
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 39
Smile

Quote:
Originally Posted by MisterEd View Post
I don't have the menu option for HTML on my 4.5 8310 Curve. But I did update my service books earlier today and I'm getting HTML messages with no problems. Even animated gifs are working. The weird things with the animated gifs is that they "animate" for about 10 seconds then stop. They don't seem to repeat themselves.
i have the same issue. i'm on at&t as well. i sent the service books several times, did the battery pull.

i sent myself an html email with a link to an image. the image showed up in the email. i didn't have to "Get Image".

weirdness

Last edited by Rotty022; 07-08-2008 at 11:24 AM..
Offline   Reply With Quote
Old 07-10-2008, 04:45 PM   #57
cameronlane
New Member
 
cameronlane's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Shreveport, LA
Model: 9000
OS: 4.6.0.304
Carrier: AT&T
Posts: 9
Default

JSanders- awesome post. The lack of HTML e-mail has been bugging me for a while.

Thanks!
Offline   Reply With Quote
Old 07-10-2008, 05:31 PM   #58
vanity101
Knows Where the Search Button Is
 
vanity101's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: NYC
Model: 9000
OS: 4.5.0.266
Carrier: at&t
Posts: 36
Default

Wirelessly posted

Ok so I'm on att with an 8310. I was running os 4.5.46 and html wasn't working. I would "get images" and the two arrows would blink as if it were working and then nothing happens.

Yesterday I found version 4.5.52 floating around the internet. I installed it (at my own risk of course) and now html works fine in the e mails. Although it does take a while for all the images to load
Offline   Reply With Quote
Old 07-11-2008, 12:00 PM   #59
GreayStone
New Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Canada
Model: 8310
OS: 4.5.0.52
PIN: N/A
Carrier: rogers
Posts: 4
Default

Seems to work fine for me but somethimes large inmages do take a few minutes to load
Offline   Reply With Quote
Old 07-11-2008, 12:24 PM   #60
shadymatt
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Model: 8100T
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 11
Default hi

please help me about the BB 8100 T-Mobile USA Code, i have a phone but not accept indian SIM CARD in the india, please man tell me... thanks, i want to free code as any methode yet?
Offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Pacific Scientific PC800 Brushless Servo Drive PC844-001-T
$95.0
Pacific Scientific PC800 Brushless Servo Drive PC844-001-T pictureIthaco Dynatrac 397EO Lock-In Amplifier
$149.99
Ithaco Dynatrac 397EO Lock-In Amplifier pictureMAGNETEK GPD 503 DS307 AC DRIVE (A03)
$249.99
MAGNETEK GPD 503 DS307 AC DRIVE (A03) pictureWARRANTY ADVANCED MOTION X06 30A8DDE BRUSH PWM TYPE SERVO AMPLIFIER DRIVE
$280.0
WARRANTY ADVANCED MOTION X06 30A8DDE BRUSH PWM TYPE SERVO AMPLIFIER DRIVE pictureLot of 11 PCS NTE397 PNP Bipolar Transistor silicone power amplifier & switch
$9.89
Lot of 11 PCS NTE397 PNP Bipolar Transistor silicone power amplifier & switch picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.