BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 02-23-2007, 11:06 AM   #1
wangta01
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
wangta01's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Los Angeles, CA
Model: 8900
Carrier: AT&T
Posts: 418
Default Redirector - Not working, help?

Please Login to Remove!

Hi guys,

My redirector is not working for some odd reason. I basically says in the box "Result of last transaction to the device: Failed Forwarding Message".

Can someone help me troubleshoot this? I'm not sure why its not working.

FYI: I have the BIS package ($29.99) - this should work right, or do you need the BES package to have this work?

My BIS email accounts are working fine. However my Browser and associated internet apps are not working either (Jivetalk, bbweather). But my Media Net DOES work, and have that designated as my main browser - so gmail app works too.

Really strange, feel like half of my bb is working great, but the other side - who knows whats going on. Wondering if Cingular messed up my account settings?
Offline  
Old 02-23-2007, 11:48 AM   #2
wangta01
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
wangta01's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Los Angeles, CA
Model: 8900
Carrier: AT&T
Posts: 418
Default

Can anyone tell me what MDS is? I'm guessing that is the problem - while routing around, I noticed that Media net is designated as my browser of choice for everything except MDS related things, where I can only use the Browser (this isn't working, along with my apps).
Offline  
Old 02-23-2007, 03:59 PM   #3
wangta01
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
wangta01's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Los Angeles, CA
Model: 8900
Carrier: AT&T
Posts: 418
Default

Alright guys - this has been driving me crazy so I called cingular and am on hold with them.

First, trying to figure out why the blackberry browser or Internet browser aren't working, while my Media net IS working.

If you go to options, advanced options, Browser, you'll see the default browsers used to view certain webpages.

The top two, Default browser configuration and Default MDS Browser configuration - are set to internet browser and blackberry browser respectively. Both of these aren't working.

The bottom one, WAP Browser - is set to Media Net and IS working.

Is there something on my account that needs to get added to active internet browser and blackberry browser?

Thanks - on hold now as they are trying to figure this out!
Offline  
Old 02-23-2007, 04:24 PM   #4
wangta01
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
wangta01's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Los Angeles, CA
Model: 8900
Carrier: AT&T
Posts: 418
Default

First newbie mistake - Redirector only works with BES service! Will not work with BIS accounts!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

MAC TOOLS 1-1/2” Chrome socket Vintage 3/4” drive 12 PT # Z482
$16.85
MAC TOOLS  1-1/2” Chrome socket Vintage  3/4” drive 12 PT # Z482   pictureVintage V-Mac Industries Inc. Pipe Threader Vosper
$39.95
Vintage V-Mac Industries Inc. Pipe Threader Vosper pictureSMALL STEEL GREASE CUP OLD ANTIQUE VINTAGE GAS STEAM TRACTOR HIT MISS ENGINE MAC
$12.99
SMALL STEEL GREASE CUP OLD ANTIQUE VINTAGE GAS STEAM TRACTOR HIT MISS ENGINE MAC pictureVINTAGE mac DEBIT CARD machine sign LIGHT 30" BY 12"
$49.99
VINTAGE mac DEBIT CARD machine sign LIGHT 30Vintage ASHCROFT STEAM GUAGE? MAC 4296 INDUSTRIAL STEAMPUNK ART
$26.99
Vintage ASHCROFT STEAM GUAGE? MAC 4296 INDUSTRIAL STEAMPUNK ART  picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.