BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 04-30-2009, 12:36 AM   #1
BlackberryOS
New Member
 
Join Date: Mar 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizisucks
Posts: 13
Default 4.7.0.141 leaked for 9530

Please Login to Remove!

Has been leaked, not trying to promote my website, please dont think that.

you can get it at BlackberryOS or obviously blackberrynews . com
Offline  
Old 04-30-2009, 12:38 AM   #2
Raptor464
Kid Tested. Mom Approved.
 
Raptor464's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Northwest Indiana
Model: 9700
OS: 6.0.0.4xx
PIN: eapple under the sea
Carrier: T-mobile USA
Posts: 3,126
Default

Quote:
Originally Posted by BlackberryOS View Post
Has been leaked, not trying to promote my website, please dont think that.

you can get it at BlackberryOS or obviously blackberrynews . com
Thank you. We appreciate the info. I'm sure this will make it onto blackberrynews.com soon.

And here's the link: http://www.blackberrynews.com/2009/0...leaked-online/
__________________
BlackBerry 9700: OS 6.0.0.424 FLASH WHITE
The BlackBerry Zone VIP
Follow me on Twitter: http://twitter.com/Raptor464

Last edited by Raptor464; 04-30-2009 at 12:40 AM..
Offline  
Old 04-30-2009, 01:48 AM   #3
PHLAK
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
PHLAK's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Phoenix, AZ
Model: 9530
OS: 4.7.0.151
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 351
Default

Downloading... still debating whether or not I'm going to install it. Will report back if I do.
__________________
</PHLAK>

My BlackBerry Storm Wallpapers
Offline  
Old 04-30-2009, 10:55 AM   #4
Hanwei
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Nov 2005
Location: Cambridge
Model: 9530
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 220
Default

No one has any feedback?! C'mon!
Offline  
Old 04-30-2009, 11:15 AM   #5
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

.141 has been working fine for me. No complaints, nothing really new.
Offline  
Old 04-30-2009, 11:37 AM   #6
Nucker
Thumbs Must Hurt
 
Nucker's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Keystone State
Model: 9700
OS: 5.0.0.XXX
PIN: Its a personal identification #
Carrier: at&t
Posts: 134
Default

J,
how is EDGE, edge? Constant or does it take the few reboots to hold?


Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
.141 has been working fine for me. No complaints, nothing really new.
Offline  
Old 04-30-2009, 11:56 AM   #7
zerog46
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,776
Default

Working better than 132. I was having phone issues with that version.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 04-30-2009, 01:04 PM   #8
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

It's been solid since the first hour.

I don't know that I have ever posted my "routine" and what I do after loading new OS releases:

--Get the upgrade all completed, (browser deleted, etc, following the process in the Sticky note, Service Books resent, TCP set, etc.
--Manage Connections > Mobiule Network Options > Set the Network Mode to 2G only.
--Then, if I don't EDGE (only edge), I will turn off the Mobile Network (by UNchecking the box at Manage Connections), and waiting for it to be OFF, the rechecking the Mobile Network to make it active.

Sometimes I will get EDGE immediately, or it may flucuate from EDGE to edge back to EDGE. I may have to turn off and on the Mobile Network a few times before EDGE remains solid, but when it does, it is normally steady and doesn't fluctuate.
Offline  
Old 04-30-2009, 01:46 PM   #9
clubchucker
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2007
Location: O-howIhate-hio
Model: 9650
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 116
Default

I tried to get some info on the .141 before installing, but unfortunately I cannot read all the trash over at the junior-high school site that some may know.

Anyway, the one thing I did get out of it while scanning through the junk was that the "lock" function on .141 was kind of weird. People were reporting that basically touching anything....screen, buttons, whatever will actually unlock the phone instead of the lock only button. Can anyone confirm this? Since I'm a pocket carrier this wouldn't work worth a damn for me.
Offline  
Old 04-30-2009, 01:46 PM   #10
k9th
Thumbs Must Hurt
 
k9th's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Decatur, IN
Model: 9630
OS: 5.0.0.975
PIN: 30D86D60
Carrier: VZW
Posts: 90
Default

Just out of curiosity, what is EDGE? I see it mentioned a lot in various forums but have no clue what you are speaking about.
__________________
Tim
Offline  
Old 04-30-2009, 02:03 PM   #11
adorkable
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
adorkable's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Charleston, SC
Model: 9530
OS: 5.0.0.419
PIN: Ask.
Carrier: Verizon
Posts: 368
Default

Another leak already? I feel like I've been upgrading my BB every week now.


Quote:
Originally Posted by k9th View Post
Just out of curiosity, what is EDGE? I see it mentioned a lot in various forums but have no clue what you are speaking about.
EDGE is what's used on GSM networks like AT&T and T-Mobile. Verizon's equivalent on their CDMA network is 1XEV. Since the Storm supports both GSM and CDMA, you're able to roam on GSM networks when Verizon isn't available, and other people are able to unlock the phone to use a GSM network as their main one.

That's the best interpretation I can give, and it's probably partly wrong. lol
__________________
Lots of Nothingness . com
If you're not on Twitter, you should be. Follow me!
Offline  
Old 04-30-2009, 02:06 PM   #12
tt408
New Member
 
Join Date: Apr 2009
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 2
Default

One thing I noticed is that the video capture is faster. Before there was a couple of seconds lag between stop/start but now it works almost immediately.
Offline  
Old 04-30-2009, 02:20 PM   #13
zero7404
BlackBerry Extraordinaire
 
zero7404's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: tri-state
Model: 9530
OS: 5.0.0.328
PIN: n/a
Carrier: tmob
Posts: 1,097
Default

been reading the findings threads over @ the other forums....

so far this OS has the following problems:
-lock/unlock doesn't work
-quicklaunch causes screen to flicker

other minor stuff was the color banding is still present (it's not really an 'issue' per se), but i've read this OS has a stable radio (confirmed one thread for 1XEV to 1xev jumping fixed) - not really sure if this holds true for GSM users...

anyone wanna post their findings here so we know what we're in for when trying this OS ?
__________________
AIM//App World//BEIKS Dictionary//DataVault//GPS Tracker//MissingLight//QuickLaunch//StormLevel Pro//StormLight//Tetris//VA Wallpaper Changer
Offline  
Old 04-30-2009, 02:56 PM   #14
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

Yea, I do see the lock is not working.
QuickLaunch flashes

I've never had the color banding issue (or I just have not been able to recreate it).
Offline  
Old 04-30-2009, 03:15 PM   #15
zerog46
iPhone Mod!
 
zerog46's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: In a House
Model: 9650
Carrier: VZW Bold
Posts: 6,776
Default

What problems with the lock, I tried it several times and it works fine for me.
__________________
Life is not holding a good hand. Life is playing a poor hand well.
Offline  
Old 04-30-2009, 04:10 PM   #16
zero7404
BlackBerry Extraordinaire
 
zero7404's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: tri-state
Model: 9530
OS: 5.0.0.328
PIN: n/a
Carrier: tmob
Posts: 1,097
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
Yea, I do see the lock is not working.
QuickLaunch flashes

I've never had the color banding issue (or I just have not been able to recreate it).
regarding the color banding, maybe you haven't noticed it ? it's because you have to look closely at the icons and shaded areas on the screen....

for example, when highlighting something blue, look closely and you'll notice the gradient of color is defined by 'bands' of blue, rather than a smooth undetectable transistion...same thing with the icons that are not highlighted, if you press the menu button and you see all your icons on a black background, you will see the lighter shaded regions of the icons (at the top of each icon) have bands of gray.

if you aren't experiencing this, maybe you have an updated version of the phone and it doesn't do that with newer OS's....
__________________
AIM//App World//BEIKS Dictionary//DataVault//GPS Tracker//MissingLight//QuickLaunch//StormLevel Pro//StormLight//Tetris//VA Wallpaper Changer
Offline  
Old 04-30-2009, 04:37 PM   #17
ghamden
Thumbs Must Hurt
 
ghamden's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: WV
Model: Storm
OS: 4.7.0.141
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 116
Default

I installed .141.this morning all seems to be working well

seemed a little buggy at first did a couple battery pulls seems to work well

Looks like Verizon moved on playing games with Apple and Microsoft -- look as if the storm is old news

I think verizon decided to let those with issues load what ever leaked OS version works and not worry about it anymore

Stable started at .113 .122 .132 now .141 here are four OS's any of which are day and night better than .075

I see Storm's being free with 2 year contract to finish clearing out the inventory --by the time we storm owners can upgrade it wil be to the LTE versions of the iPhone or Windows Mobile 7 phone or BB's next gen touch screen ...

Hopefully RIM will continue to update The storm as needed

Not a rant just what we storm owners seem to be facing
__________________

He who Ignores Discipline despises themselves

But whoever heeds correction gains understanding.
Offline  
Old 04-30-2009, 05:05 PM   #18
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

Quote:
Originally Posted by zero7404 View Post

if you aren't experiencing this, maybe you have an updated version of the phone and it doesn't do that with newer OS's....
I don't seem to have that.

And my device is not newer, it is older. As in pre-launch age.
Offline  
Old 04-30-2009, 05:48 PM   #19
jeffharris
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2006
Location: L.A. and NY
Model: 9900
OS: 7.0.0.540
Carrier: T-Mobile
Posts: 184
Default

Quote:
Originally Posted by Nucker View Post
J,
how is EDGE, edge? Constant or does it take the few reboots to hold?
Can someone answer this definitively? I don't want to upgrade and ruin my hybrid OS if it doesn't solve the problem.
__________________
Thanks,

Jeff
www.jeffharris.com
Offline  
Old 04-30-2009, 06:02 PM   #20
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

Definitively? No.

My experience is this build is better than .131 and .122 on holding EDGE.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

GE D44E3 NPN 80V 10A Transistor (4pcs/lot) - NOS
$3.99
GE D44E3 NPN 80V 10A Transistor (4pcs/lot) - NOS picture170pcs PNP Transistor Practical Portable To-92 Transistor for Inside Home Indoor
$7.49
170pcs PNP Transistor Practical Portable To-92 Transistor for Inside Home Indoor picture4PCS 2N3645 PN3645 Transistor - NOS
$2.99
4PCS 2N3645 PN3645 Transistor - NOS pictureEico Model 666 Dynamic Conductance Tube and Transistor Tester Paper Manual
$20.0
Eico Model 666 Dynamic Conductance Tube and Transistor Tester Paper Manual  picture2N6301JANTX Silicone Transistor Lot Of 147. Total Box Has 147.
$3440.0
2N6301JANTX Silicone Transistor Lot Of 147. Total Box Has 147. picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.