BlackBerry Forums Support Community
              

Reply
 
Thread Tools
Old 07-02-2008, 08:53 AM   #21
kjdoug
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Location: Kingsville, Ontario Canada
Model: 9530
OS: .122/5.0
PIN: 30543D1A
Carrier: Telus
Posts: 69
Default Yes

Please Login to Remove!

Did all that 3 or 4 days ago...
Offline   Reply With Quote
Old 07-02-2008, 09:22 AM   #22
Ophidian
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2006
Location: Dallas, Tx
Model: 8900
OS: 4.6.1.239
Carrier: T-Mobile
Posts: 157
Default

Quote:
Originally Posted by kjdoug View Post
Did all that 3 or 4 days ago...
Sounds like the same problem I'm having.

I'm running 4.5.0.42 too.. hmmmmm.......
Offline   Reply With Quote
Old 07-02-2008, 10:13 AM   #23
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

I wonder about .42, then. Can't really say as I have not used that OS on BIS 2.5
Offline   Reply With Quote
Old 07-02-2008, 03:02 PM   #24
wayne87
Thumbs Must Hurt
 
wayne87's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Auburn, IN
Model: 8100
OS: 4.5.0.124
PIN: 241FB376
Carrier: Centennial
Posts: 51
Default

Quote:
Originally Posted by Ophidian View Post
Sounds like the same problem I'm having.

I'm running 4.5.0.42 too.. hmmmmm.......
I'm having the same problem. Nothing happens when I click "Get Images."
Offline   Reply With Quote
Old 07-02-2008, 03:08 PM   #25
JLeny
Thumbs Must Hurt
 
JLeny's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8320
OS: 4.5.0.69
PIN: 24751c48
Carrier: T Mobile
Posts: 105
Default

Same here.

However I noticed when I add the sender to my address book and select get images they are downloaded? Is this a security feature?
Offline   Reply With Quote
Old 07-02-2008, 03:34 PM   #26
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

Quote:
Originally Posted by JLeny View Post
Same here.

However I noticed when I add the sender to my address book and select get images they are downloaded? Is this a security feature?
That doesn't matter. I receive emails from odd companies like Land's End and eCost.com that are not in my address book, on which the html and images do appear.
Offline   Reply With Quote
Old 07-02-2008, 06:26 PM   #27
kjdoug
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Location: Kingsville, Ontario Canada
Model: 9530
OS: .122/5.0
PIN: 30543D1A
Carrier: Telus
Posts: 69
Default

I downgraded my os and it still does the same thing... I am gonna yet try the add to the favourite thing
Offline   Reply With Quote
Old 07-02-2008, 07:02 PM   #28
ubizmo
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
ubizmo's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Philadelphia
Model: 9780
OS: 6.0.0.600
PIN: ultimate
Carrier: T-mobile
Posts: 423
Default

I have the same problem with OS 4.5.0.46. Pictures do not download, although it appears that data transfer is taking place. Adding the sender to the address book makes no difference.
Offline   Reply With Quote
Old 07-02-2008, 07:21 PM   #29
kjdoug
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Location: Kingsville, Ontario Canada
Model: 9530
OS: .122/5.0
PIN: 30543D1A
Carrier: Telus
Posts: 69
Thumbs up grr

I guess I will just call blackberry support after all my 8120 came with os 4.5 maybe they can help me
Offline   Reply With Quote
Old 07-02-2008, 09:16 PM   #30
kjdoug
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Location: Kingsville, Ontario Canada
Model: 9530
OS: .122/5.0
PIN: 30543D1A
Carrier: Telus
Posts: 69
Default Grrr

Rim hasn't supplied the Rogers Blackberry tech support dept. with walkthrough guidebooks to support os 4.5 so they can't help me!!! Thanks Rogers for giving me an unsupported OS with my new phone!!!
Offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 06:40 AM   #31
xhen
New Member
 
xhen's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Spain
Model: 8100
Carrier: Movistar
Posts: 8
Default

thanks a lot for this information very useful
Offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 06:47 AM   #32
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

Quote:
Originally Posted by kjdoug View Post
I downgraded my os and it still does the same thing... I am gonna yet try the add to the favourite thing
What did you downgrade to?
Offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 08:49 AM   #33
kjdoug
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Location: Kingsville, Ontario Canada
Model: 9530
OS: .122/5.0
PIN: 30543D1A
Carrier: Telus
Posts: 69
Default downgrade

I downgraded to 4.5.0.37 the OS that came with my phone...
Offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 09:02 AM   #34
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

From reading above, it sounds like that might an issue for some on .37 and .42 releases.

So... While in an HTML email, you don't have the choice Menu > Get Images , or Get Image? or Get HTML?
Offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 09:08 AM   #35
kjdoug
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Location: Kingsville, Ontario Canada
Model: 9530
OS: .122/5.0
PIN: 30543D1A
Carrier: Telus
Posts: 69
Default fixed

Got it fixed now! Yes I did have those options..but it still didn't work. Until I read in a thread to go to Options>TCP and put internet.com for username and no passwords and save>resend service books>battery pull and this did the trick! Thanks for all your help!!
Offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 09:09 AM   #36
ricpac
BBFAQ Sysop
 
ricpac's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Philippines
Model: 9700
OS: X 10.6
PIN: Alt+Shift+H
Carrier: GLOBE
Posts: 3,760
Default

This is great info JS!

Kudos!
Offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 09:09 AM   #37
Ophidian
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2006
Location: Dallas, Tx
Model: 8900
OS: 4.6.1.239
Carrier: T-Mobile
Posts: 157
Default

Quote:
Originally Posted by JSanders View Post
From reading above, it sounds like that might an issue for some on .37 and .42 releases.

So... While in an HTML email, you don't have the choice Menu > Get Images , or Get Image? or Get HTML?
I do. But when I click on the "Get Images" button on the pop-up screen, the blue arrows in the top right corner begin flashing, indicating that data is transferring. This happens for about 5-10 secs. Then it stops, and no images appear.
Offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 09:11 AM   #38
JSanders
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Default

Quote:
Originally Posted by kjdoug View Post
Got it fixed now! Yes I did have those options..but it still didn't work. Until I read in a thread to go to Options>TCP and put internet.com for username and no passwords and save>resend service books>battery pull and this did the trick! Thanks for all your help!!
Yea I have read that, too. I'm assuming some carriers must transmit that data differently than others.

But, congrats!
Offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 09:16 AM   #39
Ophidian
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2006
Location: Dallas, Tx
Model: 8900
OS: 4.6.1.239
Carrier: T-Mobile
Posts: 157
Default

Quote:
Originally Posted by kjdoug View Post
Got it fixed now! Yes I did have those options..but it still didn't work. Until I read in a thread to go to Options>TCP and put internet.com for username and no passwords and save>resend service books>battery pull and this did the trick! Thanks for all your help!!
My APN is set correctly as wap.voicestream.com

still no dice..

:sad panda:
Offline   Reply With Quote
Old 07-03-2008, 09:16 AM   #40
jsconyers
New Member
 
jsconyers's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In a van down by the river.
Model: NOTE2
OS: 4.1
PIN: <- Where do I find this?
Carrier: Sprint
Posts: 15,103
Default

Is this happening on all HTML email or just one particular message?

Was this message received on the device before you resent your service books?

What happens if you forward the message to yourself again?
Offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

A20B-3900-0071 Fanuc Memory Board A20B-3900-0071/01A
$545.0
A20B-3900-0071 Fanuc Memory Board A20B-3900-0071/01A pictureDS3231 AT24C32 IIC High Precision IIC RTC Module Clock Timer Memory Board
$2.85
DS3231 AT24C32 IIC High Precision IIC RTC Module Clock Timer Memory Board pictureDS3231 AT24C32 IIC High Precision IIC RTC Module Clock Timer Memory Board
$2.86
DS3231 AT24C32 IIC High Precision IIC RTC Module Clock Timer Memory Board pictureDS3231 AT24C32 IIC High Precision IIC RTC Module Clock Timer Memory Board
$2.85
DS3231 AT24C32 IIC High Precision IIC RTC Module Clock Timer Memory Board pictureNitinol Shape Metal Memory Wire Fire Prediction number of Diamond magic trickK7T
$1.61
Nitinol Shape Metal Memory Wire Fire Prediction number of Diamond magic trickK7T picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.