BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 11-11-2010, 04:11 PM   #1
Abbiemichelle
New Member
 
Join Date: Oct 2010
Model: 8520
PIN: N/A
Carrier: Virgin
Posts: 3
Thumbs down New facebook on Blackberry Curve

Please Login to Remove!

Hi, I've just downloaded the new Facebook onto my BlackBerry curve, this is the one with 'Places' on it, every time I go on there it just says 'Your location is temporarily not available' I don't want to ring up services or whatever because I really can't be bothered with it. Please help x
Offline  
Old 11-12-2010, 11:33 AM   #2
Trimix
BlackBerry Master
 
Trimix's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: smelLA, caLAMEfornia
Model: 8320
OS: 4.5.0.182
PIN: infarina
Carrier: of alotta bacteria
Posts: 4,932
Default Re: New facebook on Blackberry Curve

That's because the 8520 doesn't have GPS.
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 11-12-2010, 12:32 PM   #3
kayclub
New Member
 
Join Date: Nov 2010
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: mtn
Posts: 2
Default Re: New facebook on Blackberry Curve

Pls how and where can I download d facebook for blackberry 8300 curve
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 11-12-2010, 01:36 PM   #4
zabubrasil
New Member
 
Join Date: Nov 2010
Model: 8520C
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 3
Default Re: New facebook on Blackberry Curve

Probably that's why my facebook has a hard time working correctly. My 8520 doesn't have GPS i just heard. I'll probably switch to the 3G curve then. Thank you.
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 11-12-2010, 04:44 PM   #5
John Clark
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,720
Default Re: New facebook on Blackberry Curve

Even without GPS you should get some cell tower triangulation. I can't remember what options there are under Options >Advanced Options >GPS but if there is any "location aiding" in there you want that enabled.
Offline  
Old 11-16-2010, 09:31 AM   #6
futterbly79
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2010
Model: 8530
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 29
Default Re: New facebook on Blackberry Curve

I have a Curve 8530 thru Verizon and Places does not work for me either. I have GPS enabled. I've done battery pulls. I have checked my PC and fixed all settings. Still, all it read is "your location is temporarily not available". It's been like for 3 days now.

Anyone know the fix?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Drexan AMIGA-1 DREX0079 High Profile Power / Tee / Splice Kit With Core Sealer
$149.95
Drexan AMIGA-1 DREX0079 High Profile Power / Tee / Splice Kit With Core Sealer pictureCOMMODORE AMIGA/MOS8520A-1  IC chip 
$20.0
COMMODORE AMIGA/MOS8520A-1  IC chip  pictureCommodore Amiga MOS 8520R2 Complex Interface Adapter 
$20.0
Commodore Amiga MOS 8520R2 Complex Interface Adapter  pictureSoftware guide book manual Amiga Programmer C Language A2000 A500 computer disk
$115.0
Software guide book manual Amiga Programmer C Language A2000 A500 computer disk pictureRADSTONE VME BOARD PME 68-33 MOTOROLA 6800 33Mhz AMIGA PPC SCSI 16MB
$185.0
RADSTONE VME BOARD PME 68-33 MOTOROLA 6800 33Mhz AMIGA PPC SCSI 16MB picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.