BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 05-02-2005, 10:39 AM   #1
Jason_AB
Thumbs Must Hurt
 
Jason_AB's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: MO
Model: BOLD
Carrier: at&t
Posts: 164
Talking HTML Browser WHO & WHEN [Nextel HTML Web Browser finally working]

Please Login to Remove!

Ok St. Louis MO time 10:35am, just got the html browser all the sudden. Although at about 9am this morning I went to the Nextel Wen CLient page and tried to send myself the internet browser service book. I haven't gotten a conf. yet through e-mail as I usally do.

If you got it where are yo located and when did you get it?
__________________
PIN: 4011A3B5
A luxury once sampled quickly becomes a necessity...
Frequently Wrong But Never In Doubt
Offline  
Old 05-02-2005, 10:40 AM   #2
PingGuy
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2005
Location: Eastpointe, MI
Model: 8300
Carrier: AT&T
Posts: 214
Default

My data services aren't working right now for some reason but I'll try to send the service book to see what happens.
__________________
Current: AT&T 8300 w/Plantronics Discovery 640

Previous: Nextel BB7520 w/ Plantronics Discovery 640
Offline  
Old 05-02-2005, 11:06 AM   #3
Menceus
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 27
Default

I just recieved the new nextel browser about 10 minutes ago.
Offline  
Old 05-02-2005, 11:15 AM   #4
LEXYLADI
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 15
Default html browser

just received my browser ICON, attempting no sure what to do next. Any help on this? I have tried to use but no able to get beyond "requesting".
Offline  
Old 05-02-2005, 11:22 AM   #5
socal77
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 21
Default

Just got it 9:20am PST. WOO HOO!!!!
Offline  
Old 05-02-2005, 11:32 AM   #6
SiN686
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2005
Model: 7520
Posts: 33
Default

I just received the HTML browser. But I lost connectivity on all my other apps. BBWeather, Verichat, NewsFlash
Offline  
Old 05-02-2005, 11:42 AM   #7
mpd600
New Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 11
Default

Just got it here in NJ.Read this post and did a hard boot and it works.using it now to view forums.
Offline  
Old 05-02-2005, 12:03 PM   #8
dita3000
New Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: California
Posts: 8
Default

No luck here. I resent service books and did a hard reboot. I only have the 4.0 OS. Do I need to get the upgrade? I'm on mac so I don't know how I can get it OTA.
__________________
**Dita**
Offline  
Old 05-02-2005, 12:10 PM   #9
xxhiyanxx
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Jan 2005
Model: 7520
Carrier: nextel
Posts: 220
Default

Wirelessly posted (BlackBerry7520/4.0.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 UP.Browser/5.0.3.3 UP.Link/5.1.2.12)

Got the icon and rebooted. Says cannot connect to internet with the new browser. I have the unlimited plan
Offline  
Old 05-02-2005, 12:13 PM   #10
Coupdetat
Knows Where the Search Button Is
 
Coupdetat's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Las Vegas
Model: 7520
Posts: 49
Default

Mine works tooo!!!
__________________
PIN: 400760c1

vBulletin Message
This forum requires that you wait 20 seconds before submitting another search. You have 18 seconds to wait before another search will be allowed.
Offline  
Old 05-02-2005, 12:13 PM   #11
PingGuy
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2005
Location: Eastpointe, MI
Model: 8300
Carrier: AT&T
Posts: 214
Default

Mine just showed up and it works. This is so awesome!
__________________
Current: AT&T 8300 w/Plantronics Discovery 640

Previous: Nextel BB7520 w/ Plantronics Discovery 640
Offline  
Old 05-02-2005, 12:14 PM   #12
SiN686
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2005
Model: 7520
Posts: 33
Default

The browser is working fine for me but all of my 3rd party apps are saying "Bad DNS Address" Any Ideas?
Offline  
Old 05-02-2005, 12:23 PM   #13
PingGuy
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2005
Location: Eastpointe, MI
Model: 8300
Carrier: AT&T
Posts: 214
Default

Quote:
Originally Posted by SiN686
The browser is working fine for me but all of my 3rd party apps are saying "Bad DNS Address" Any Ideas?
Mine has been doing the same thing all morning, even before the new icon showed up. I hope they didn't disable direct TCP/IP functionality. :\
__________________
Current: AT&T 8300 w/Plantronics Discovery 640

Previous: Nextel BB7520 w/ Plantronics Discovery 640
Offline  
Old 05-02-2005, 12:25 PM   #14
SiN686
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2005
Model: 7520
Posts: 33
Default

Mine was doing it before the icon also. I resent my service book to try and fix it. That's when I got the icon. I have a bad feeling about this.
Offline  
Old 05-02-2005, 12:39 PM   #15
xlg123
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Model: 7520
Posts: 13
Default

Mine is here in Orlando, arrived sometime this AM. It started right up, connected without a hitch.
Offline  
Old 05-02-2005, 12:46 PM   #16
mboltcocacola
Knows Where the Search Button Is
 
mboltcocacola's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Houston, Texas
Model: 7100i
Carrier: Nextel
Posts: 44
Default

Now I have lost all conectivity. I have full bars, and I can make and receive calls, but that's it. What's going on?
__________________
MBolt
Offline  
Old 05-02-2005, 12:48 PM   #17
SiN686
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2005
Model: 7520
Posts: 33
Default

A few of us have noticed the same issue. Might be worth a call to Nextel BB support. I'll call around 3pm EST. In and out of meeting until then.
Offline  
Old 05-02-2005, 12:49 PM   #18
grellis
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2005
Location: Boston
Model: 7520
Carrier: nextel
Posts: 25
Default

I just talked to Nextel BB support and they said they are experiencing issues. They told me to give it an hour or so. I also have lost all email and data services.
Offline  
Old 05-02-2005, 12:51 PM   #19
SiN686
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2005
Model: 7520
Posts: 33
Default

Sounds like problems all over the place. But at least we got the browser.
Offline  
Old 05-02-2005, 12:53 PM   #20
mboltcocacola
Knows Where the Search Button Is
 
mboltcocacola's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Houston, Texas
Model: 7100i
Carrier: Nextel
Posts: 44
Default

They must be having major issues. I just tried to log on to my BWC and got the following message:

"Your Blackberry Web Client account has been suspended. Please contact Nextel at 1-800-639-6111 for assistance."

We'll see what happens.
__________________
MBolt
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Keysight Used N6705C DC Power Analyzer Mainframe -no modules
$4813.8
Keysight Used N6705C DC Power Analyzer Mainframe -no modules  pictureLot of 5 AMAT Applied Materials 0100-40025 Mainframe Interconnect Board PCB RevA
$150.0
Lot of 5 AMAT Applied Materials 0100-40025 Mainframe Interconnect Board PCB RevA pictureSpirent SmartBits SMB-200 Mainframe, 4 slots w/ SX-7210 module SMB200
$249.89
Spirent SmartBits SMB-200 Mainframe, 4 slots w/ SX-7210 module SMB200 pictureTektronix TM503 Power Mainframe with FG503 / FG504 Function Generator, 40MHz
$275.0
Tektronix TM503 Power Mainframe with FG503 / FG504 Function Generator, 40MHz pictureHP AGILENT E8404A OC 3 12 48 DWDM E1406A J4223A J4233A J4227A VXI MAINFRAME
$950.0
HP AGILENT E8404A OC 3 12 48 DWDM E1406A J4223A J4233A J4227A VXI MAINFRAME picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.