BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 06-15-2010, 03:53 PM   #1
riccis
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Vodafone UK
Posts: 2
Default How to Move BES Express users from Test BESX Server to Production BESX Server

Please Login to Remove!

Hi,

I'm new to the forum and fairly new to BES so please be gentle

For the past few months, I've had a handful of users on a test BESX server. The time has now come to (a) move those handful of users from the Test BESX server to a new production BESX server. The BESX server is seperate to our Exchange 2003 server.

I was hoping that someone might explain the best way to move these users currently on the Test BESX server to the new production BESX server. I have installed BESX on the production server but the 2 BESX server (test and production) do not see each other so I'm unable to 'move' the users as I hoped I would using the "Switch BlackBerry user to different BlackBerry Enterprise Server".

Thanks in advance for any advice, pointer, hints etc.
Offline  
Old 06-15-2010, 04:21 PM   #2
knottyrope
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: DT60
OS: 123456789
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 7,325
Default

You have to make them both use the same shared database for that to happen.

You can try using transporter to move them over.

Using remote SQL or is it on the BES server?
__________________
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter

Rocking the Motion with out lotion.
Offline  
Old 06-16-2010, 02:39 AM   #3
riccis
New Member
 
Join Date: Jun 2010
Model: 9700
PIN: N/A
Carrier: Vodafone UK
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by knottyrope View Post
You have to make them both use the same shared database for that to happen.

You can try using transporter to move them over.

Using remote SQL or is it on the BES server?
Hi,

Thanks for your reply. It's appreciated.

The database is local to each BESX server so I essentially have 1 on the Test BESX server and now a new one on the production BESX server.

Can I also ask, do the 2 BESX server need separate licenses or can I use the same License details for each. I think I know the answer (need separate details for each) but if you could confirm.

Thanks again.
Offline  
Old 06-16-2010, 08:51 AM   #4
knottyrope
BlackBerry Elite
 
knottyrope's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Massachusetts
Model: DT60
OS: 123456789
PIN: t of blood has been taken
Carrier: AT&T-US with I dee ten tee errors
Posts: 7,325
Default

yes they need separate SRP license, but you can get a copy for free.
__________________
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter

Rocking the Motion with out lotion.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

HP 70001A Mainframe Service manual 4210
$39.98
HP 70001A Mainframe Service manual 4210 pictureFront bezel for Agilent 8163A Lightwave Mainframe
$160.0
Front bezel for Agilent 8163A Lightwave Mainframe pictureFluke Networks Versiv Mainframe DSX-5000 Mainframe / Remote / (2) CFP-QUAD
$13999.0
Fluke Networks Versiv Mainframe DSX-5000 Mainframe / Remote / (2) CFP-QUAD pictureAgilent 8163B Optical Multimeter mainframe only
$2890.0
Agilent 8163B Optical Multimeter mainframe only pictureTektronix 5110 2Mhz CRT Oscilloscope Mainframe w/ 5A18A + 5A15N + 5B10N
$165.0
Tektronix 5110 2Mhz CRT Oscilloscope Mainframe w/ 5A18A + 5A15N + 5B10N picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.