BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 08-25-2004, 10:15 AM   #1
JE$U$
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Location: Toronto
Model: Curve
Carrier: Rogers
Posts: 75
Default Damn...

Please Login to Remove!

So, I just upgarded to OSv.3.7 (had been holding off for a few reasons, but I was bored and decided to do it). I also installed the latest version of the desktop manager. Now that everything is done, I can send emails anymore. I can still receive, and I can send PIN's and SMS, but I can't send - it gives me the "No email services, please connect to your PC" message, even though I've already connected to my PC (many times).

Anybody have any ideas what the hell is going on and how I can fix it??

Thanks in advance!
Offline  
Old 08-25-2004, 10:16 AM   #2
bb_tech
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 128
Default

Are you using BlackBerry WebClient? If so, you will need to log into your account and push down a new service book. If you are not using BWC, let me know.
Offline  
Old 08-25-2004, 10:20 AM   #3
JE$U$
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Location: Toronto
Model: Curve
Carrier: Rogers
Posts: 75
Default

I probably should have thought of that....

Works like a charm now - thanks, you are a life saver!!
Offline  
Old 08-25-2004, 10:50 AM   #4
bb_tech
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 128
Default

Quote:
Originally Posted by JE$U$
I probably should have thought of that....

Works like a charm now - thanks, you are a life saver!!
No probs....a lot of people forget about the service books
Offline  
Old 08-25-2004, 04:58 PM   #5
Skive
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 232
Default

To be fair, rim probably should update that error message since its wrong for a bwc device.
Offline  
Old 08-25-2004, 10:51 PM   #6
Gothalyptic
CrackBerry Addict
 
Join Date: Aug 2004
Location: Pennsylvania
Posts: 690
Default

I put 4.0 in mine, and needless to say, I have all service books, yet no browser :( AT&T told me to uninstal it using the PC and reinstal it, so once it comes up I'll see if it worked or not........

Still no f**king browser. ugh AT&T pisses me off, they blow their customers off too much. Well, I guess back to the phone with them I go. No wonder they got a 2 out of 5 star for customer service by JD Power.

Anyoen got any ideas?
__________________
http://img.photobucket.com/albums/v2...lyptic_Sig.jpg

Please use the Search feature to find a quick answer.

[url]htt
Offline  
Old 08-25-2004, 11:04 PM   #7
bb_tech
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 128
Default

Quote:
Originally Posted by Gothalyptic
I put 4.0 in mine, and needless to say, I have all service books, yet no browser :( AT&T told me to uninstal it using the PC and reinstal it, so once it comes up I'll see if it worked or not........

Still no f**king browser. ugh AT&T pisses me off, they blow their customers off too much. Well, I guess back to the phone with them I go. No wonder they got a 2 out of 5 star for customer service by JD Power.

Anyoen got any ideas?
You looking for the WAP browser? If so, that is also a service book. If you do not have that service book, request that AT&T push it down again. If they say they do not know how, ask them to speak to their supervisor.
Offline  
Old 08-25-2004, 11:58 PM   #8
Tom
Admin & Founder
 
Join Date: Aug 2004
Location: Kitchener-Waterloo, On, Canada
Model: 9800
OS: 3.1415926
PIN: UnDisclosed
Carrier: Rogers
Posts: 5,268
Default

Quote:
Originally Posted by bb_tech
Quote:
Originally Posted by Gothalyptic
I put 4.0 in mine, and needless to say, I have all service books, yet no browser :( AT&T told me to uninstal it using the PC and reinstal it, so once it comes up I'll see if it worked or not........

Still no f**king browser. ugh AT&T pisses me off, they blow their customers off too much. Well, I guess back to the phone with them I go. No wonder they got a 2 out of 5 star for customer service by JD Power.

Anyoen got any ideas?
You looking for the WAP browser? If so, that is also a service book. If you do not have that service book, request that AT&T push it down again. If they say they do not know how, ask them to speak to their supervisor.
I love how everything is pushed down, and nothing is pulled/downloaded ;)
Offline  
Old 08-26-2004, 09:13 AM   #9
Gothalyptic
CrackBerry Addict
 
Join Date: Aug 2004
Location: Pennsylvania
Posts: 690
Default

They've been pushing. FINALLY I just wiped everything, reinstalled os4, got my service books again, only to learn that I forgot to register on the network now it works. I always miss the small details lol. Emergency averted ;)
__________________
http://img.photobucket.com/albums/v2...lyptic_Sig.jpg

Please use the Search feature to find a quick answer.

[url]htt
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Lot of 10 N8362 OEM Dell SFF Optiplex Small Form Factor Hard Drive Tray Caddy
$60.0
Lot of 10 N8362 OEM Dell SFF Optiplex Small Form Factor Hard Drive Tray Caddy pictureOEM Dell Alienware 18 Led Board with Cable 9V9NY 09V9NY
$14.95
OEM Dell Alienware 18 Led Board with Cable 9V9NY 09V9NY pictureOEM HIGH YIELD 9k-pages DELL Magenta toner CT201881 XKGFP - New in Box, NIB
$120.0
OEM HIGH YIELD 9k-pages DELL Magenta toner CT201881 XKGFP - New in Box, NIB pictureDell OEM Latitude 10 (ST2) Tablet Front Facing Web Camera Replacement 511F7
$5.19
Dell OEM Latitude 10 (ST2) Tablet Front Facing Web Camera Replacement 511F7 picture4 x Black Universal Ink Bottles Non-OEM Alternative For Dell Printers - 100ml
$17.07
4 x Black Universal Ink Bottles Non-OEM Alternative For Dell Printers - 100ml picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.