BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 07-02-2007, 07:13 AM   #1
MBj
Knows Where the Search Button Is
 
MBj's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Germany, near MUC
Model: 8100
Carrier: Vodafone
Posts: 41
Default 2 BBs on one DesktopManager

Please Login to Remove!

Hi all,

I'm very new to BB, so please excuse

I have two BBs, one 8700 Enterprise from my company and one 8100 Prosumer privat.
I have a company Laptop with Outlook and the BB DesktopManager installed.
I can conect my 8700 w/o any problems and install SW etc.

Can I also connect my privat 8100?

We have once connected the 8700 of a college and my DesktopManager copied all my data to his BB, so we had to reset and reactive BES on his BB.

I don't want to crash my privat BB.

I want to use the DesktopManager to install SW, copy Music etc. and to sync my adresses and calender out of my company Outlook to my privat 8100 BB.

Thanks a lot
__________________
Greetings
Markus

Last edited by MBj; 07-02-2007 at 07:17 AM..
Offline  
Old 07-04-2007, 02:31 PM   #2
Ugg
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8310
OS: 4.5
Carrier: O2
Posts: 197
Default

If your 8700 is using BIS / Desktop Redirector, I'm not sure.

If it's using BES, then when you plug another BB into Desktop Manager you should get a prompt that says "Your messaging account is currently configured to use device with PIN <PIN of your 8700>. Would you like to switch to the connected device with PIN <PIN of your 8100> instead?". If you say NO to this question you can still load applications on the 8100 (and copy music) without affecting the 8700. I wouldn't touch the PIM and email settings though. If you are not using BES with the 8700, I'd wait until someone else says it's OK to go ahead.
Offline  
Old 07-04-2007, 05:44 PM   #3
kev3045
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 1
Default Follow-up Question

My wife and I just got new BB Curves, one for each of us. Can I use the desktop software for both while keeping both BBs data completely independent of each other? I know with Palm, the desktop software allows for multiple profiles to allow for this and keep each Palms personal info seperate? We are using Windows XP and only one Windows user profile. Thanks!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Lot of 2 Polycom SoundPoint IP 335 HD VoIP PoE Business Digital Phone Untested
$9.99
Lot of 2 Polycom SoundPoint IP 335 HD VoIP PoE Business Digital Phone Untested picturePolycom SoundPoint IP 335 VoIP PoE 2-Line Business Office Phone - 2201-12375-001
$32.0
Polycom SoundPoint IP 335 VoIP PoE 2-Line Business Office Phone - 2201-12375-001 pictureMitel Phone 5224 IP Dual Mode Business Telephone 50004894 SIP VOIP Speaker
$9.99
Mitel Phone 5224 IP Dual Mode Business Telephone 50004894 SIP VOIP Speaker pictureAvaya J139 VoIP Business Phone 700513916
$68.84
Avaya J139 VoIP Business Phone 700513916  pictureOpen Box Dolby VCP9000 Conference VoIP Phone - vcp9000-5a
$160.0
Open Box Dolby VCP9000 Conference VoIP Phone - vcp9000-5a picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.