BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 05-05-2006, 05:29 PM   #21
Petey999
New Member
 
Join Date: Apr 2006
Model: 7250
Posts: 8
Default

Please Login to Remove!

Wow, they actually did release it today and the upgrade is pretty easy! Let's see if it works
Offline  
Old 05-05-2006, 05:34 PM   #22
kurichan
CrackBerry Addict
 
kurichan's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: San Diego
Model: 9630
OS: 5.0.0.591
Carrier: Verizon BIS / BES
Posts: 696
Default

Quote:
Originally Posted by Helix26404
So did he, if you re-read his post.
You're right. Doh! Sorry!
__________________
9630 #4 < 9630 #3 < 9630 #2 < 9630 < 9530 (returned) < 8703 < 7250
Offline  
Old 05-05-2006, 05:34 PM   #23
kurichan
CrackBerry Addict
 
kurichan's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: San Diego
Model: 9630
OS: 5.0.0.591
Carrier: Verizon BIS / BES
Posts: 696
Default

Anyhow, it works except TETHERING broke and there is no DIAL BY NAME functionality. Deal killer for me. I'm going back to 4.0.2...
__________________
9630 #4 < 9630 #3 < 9630 #2 < 9630 < 9530 (returned) < 8703 < 7250
Offline  
Old 05-08-2006, 02:14 PM   #24
brunson
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2006
Model: 7250
Posts: 15
Default

No tethering is bad news for me, too. Can anyone confirm before I upgrade? I left my winders laptop at home, so if I don't hear back I'll try it tonight and report back.
Offline  
Old 05-08-2006, 02:27 PM   #25
amaiman
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2005
Model: 8703e
Carrier: Verizon
Posts: 48
Default

Quote:
Originally Posted by brunson
No tethering is bad news for me, too. Can anyone confirm before I upgrade? I left my winders laptop at home, so if I don't hear back I'll try it tonight and report back.
Tethering now requires the additional $15/month charge to work. If you don't have that, you can't tether with 4.1. The old "pay-as-you-go-but-they-never-billed-it" loophole was closed for this release.
Offline  
Old 05-08-2006, 07:11 PM   #26
chachi.
New Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Orange County
Model: 8703e
Carrier: Verizon
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by amaiman
Tethering now requires the additional $15/month charge to work. If you don't have that, you can't tether with 4.1. The old "pay-as-you-go-but-they-never-billed-it" loophole was closed for this release.
I never see my bill, so I have no idea if it was billed or not back when I was 4.0 on my 7250...

I can confirm the message that the user/password is not valid on the domain now that I am on 4.1.

I might go back to 4.0 unless I can convice the IT dept. to add tethering to my account...
Offline  
Old 05-08-2006, 07:52 PM   #27
KonTiki
BlackBerry Extraordinaire
 
KonTiki's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: NJ, USA
Model: 9650
OS: 6.0.0.524
PIN: 007
Carrier: Verizon
Posts: 2,762
Default

What I would like to hear is from people that are still currently on 4.02 OS and are still tethering without the $15 charge, whether on per kilobyte or free, because then the question is what would happen if one downgrades to 4.02, will you still get the option then.
__________________
BB Tour 9650


Running OS 6.0.0.524
Offline  
Old 05-08-2006, 11:46 PM   #28
jltx114
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2005
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 67
Default

Quote:
Originally Posted by KonTiki
What I would like to hear is from people that are still currently on 4.02 OS and are still tethering without the $15 charge, whether on per kilobyte or free, because then the question is what would happen if one downgrades to 4.02, will you still get the option then.
downgraded back to 4.02, tethering again for free just like before. i can live with the occasional DCR. no great improvements in 4.1 anyways, lost ability to type phone book names while in the phone app, which is very annoying.

4.1 is useless upgrade, i wouldnt be surprised if they take 4.02 down soon. you guys better save a copy of it on your hard drive!
Offline  
Old 05-09-2006, 08:19 AM   #29
gfish
New Member
 
Join Date: May 2006
Model: 8830
Carrier: Verizon
Posts: 3
Default

So, what are the advantages to upgrading to 4.1?
Offline  
Old 05-09-2006, 08:38 AM   #30
rta53
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2005
Location: North Carolina
Model: Storm
OS: 5.0.0.419
Carrier: Verizon
Posts: 482
Default

Quote:
Originally Posted by jltx114
downgraded back to 4.02, tethering again for free just like before. i can live with the occasional DCR. no great improvements in 4.1 anyways, lost ability to type phone book names while in the phone app, which is very annoying.

4.1 is useless upgrade, i wouldnt be surprised if they take 4.02 down soon. you guys better save a copy of it on your hard drive!

The only download available for the 7250 is 4.1. Is the 4.0 that's available for the 7750 4.02?
Offline  
Old 05-09-2006, 08:57 AM   #31
KonTiki
BlackBerry Extraordinaire
 
KonTiki's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: NJ, USA
Model: 9650
OS: 6.0.0.524
PIN: 007
Carrier: Verizon
Posts: 2,762
Default

You cannot use a different OS intended for a different device, so unless you can find the old version elsewhere you will be out of luck.
__________________
BB Tour 9650


Running OS 6.0.0.524
Offline  
Old 05-09-2006, 08:59 AM   #32
rta53
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Feb 2005
Location: North Carolina
Model: Storm
OS: 5.0.0.419
Carrier: Verizon
Posts: 482
Default

Quote:
Originally Posted by KonTiki
You cannot use a different OS intended for a different device, so unless you can find the old version elsewhere you will be out of luck.
That's what I thought.
Offline  
Old 05-11-2006, 11:18 AM   #33
kmehling
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2005
Model: 8103e
Carrier: Verizon
Posts: 54
Default

Why can't they EVER get an upgrade right?

So far, my users have said the DCR's have not shown up... yet... but I'll wait until they travel to be the judge of whether or not it's gone for good.

#1 Complaint, as was mentioned, is the inability to type names in while under the phone program. Do call people they either have to hope that they had a recent conversation with them, otherwise, they're hunting through the rolodex to find their names. Nice bug there.

#2 Complaint - Viewing images seems to be partly broken. Example, went to the weather underground mobile site, typed in a zip code, saw a map. Clicked on the map, click in, choose "View Full" nothing but a blank screen. That used to work.

Still waiting for #3-10...
Offline  
Old 05-15-2006, 10:22 AM   #34
thunder33cat
Thumbs Must Hurt
 
thunder33cat's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: SE Pennsylvania
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 158
Default

Quote:
Originally Posted by kmehling
Why can't they EVER get an upgrade right?

So far, my users have said the DCR's have not shown up... yet... but I'll wait until they travel to be the judge of whether or not it's gone for good.

#1 Complaint, as was mentioned, is the inability to type names in while under the phone program. Do call people they either have to hope that they had a recent conversation with them, otherwise, they're hunting through the rolodex to find their names. Nice bug there.

#2 Complaint - Viewing images seems to be partly broken. Example, went to the weather underground mobile site, typed in a zip code, saw a map. Clicked on the map, click in, choose "View Full" nothing but a blank screen. That used to work.

Still waiting for #3-10...
Risk of redundant posting... but this is really bugging me... Has anyone found a workaround for #2?
Offline  
Old 05-15-2006, 11:02 AM   #35
amaiman
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2005
Model: 8703e
Carrier: Verizon
Posts: 48
Default

Quote:
Originally Posted by thunder33cat
Risk of redundant posting... but this is really bugging me... Has anyone found a workaround for #2?
Nope, still broken. But I'm glad to hear I'm not the only one with this problem, when I've posted about it before everyone said that it worked for them. Apparently this is only occuring on some 7250s, not sure why. A possible fix is a device wipe/re-install, but I'm not really looking to do that.
Offline  
Old 05-15-2006, 12:13 PM   #36
thunder33cat
Thumbs Must Hurt
 
thunder33cat's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: SE Pennsylvania
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 158
Default

Two things:

I tried Opera Mini, and it seems to work somewhat in terms of making the radar images more useable...

Also, if I configure the Blackberry browser to be a Blackberry browser rather than MS IE, Weather Underground generally works....
Offline  
Old 05-24-2006, 04:09 PM   #37
kmehling
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2005
Model: 8103e
Carrier: Verizon
Posts: 54
Default

^OK good to know, thanks - I'll pass that on to the user to try and see if he can live with it, but still a problem, I feel, that needs to be fixed as it USED to work.
Offline  
Old 05-26-2006, 11:06 AM   #38
thunder33cat
Thumbs Must Hurt
 
thunder33cat's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: SE Pennsylvania
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 158
Default Agreed...

I actually favored the Blackberry over my Palm in terms of online images until this update. I really miss radar images at full resolution, particularly (especially during t-storm season). I hope they restore this in a future update.
Offline  
Old 05-26-2006, 12:45 PM   #39
KonTiki
BlackBerry Extraordinaire
 
KonTiki's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: NJ, USA
Model: 9650
OS: 6.0.0.524
PIN: 007
Carrier: Verizon
Posts: 2,762
Default

I have a 7250 and do not have that problem with the maps at all, I view them fully, I use Blackberry browser rather than IE.
__________________
BB Tour 9650


Running OS 6.0.0.524
Offline  
Old 05-26-2006, 02:28 PM   #40
thunder33cat
Thumbs Must Hurt
 
thunder33cat's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: SE Pennsylvania
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 158
Default That's odd...

KonTiki, do you have both the Internet Browser and Blackberry Browser? Or is your Internet Browser configured to Blackberry emulation?

When I select "Full Image" in the Internet Browser (w/Blackberry emulation), I get a blank white page...

Maybe I have some other configuration screwed up somewhere...

Thanks!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

HP 70001A Mainframe Service manual 4210
$39.98
HP 70001A Mainframe Service manual 4210 pictureAMAT, 0050-39078, Foreline Mainframe DPS Chamber POS A/B, New
$75.0
AMAT, 0050-39078, Foreline Mainframe DPS Chamber POS A/B, New picture4 Tektronix TLA7012 Logic Analyzers Portable Mainframe TLA 7A A2 MODULE warranty
$4800.0
4 Tektronix TLA7012 Logic Analyzers Portable Mainframe TLA 7A A2 MODULE warranty pictureNational Instruments NI PXI-1042Q Mainframe
$800.0
National Instruments NI PXI-1042Q Mainframe pictureOEM Waters 2487 Main Frame
$250.0
OEM Waters 2487 Main Frame picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.