BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 10-06-2011, 09:25 PM   #1
Akhtaralamyar
New Member
 
Join Date: Oct 2011
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Etisalat
Posts: 3
Default Default browser changing

Please Login to Remove!

Hello guys I am akhtar I am using blackberry 9000 in Afghanistan I don't have wifi available so I can't use the hotspot browser I want to change my default browser to a browser which can be default and can be used on mobile network internet I have opera and uc but they can't be the default browser if someone help me I will be glad
Thanks
Regards
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 10-07-2011, 07:23 AM   #2
dc/dc
Spam Reporter
 
dc/dc's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: IAD
Model: 6230
Carrier: Voicestream
Posts: 14,524
Default Re: Default browser changing

First, this is the wrong section.

Second, you cannot do what you are asking. You should also consider signing up for the BlackBerry plan from Etisalat. I know it is available on prepaid plans as my coworker had it when I lived in Kabul.
__________________
I h8 txtspk.
Offline  
Old 10-07-2011, 08:45 AM   #3
Akhtaralamyar
New Member
 
Join Date: Oct 2011
Model: 9000
PIN: N/A
Carrier: Etisalat
Posts: 3
Default Re: Default browser changing

I have already gone to etisalat but they are not activating my internet with blackberry they have email setup and they say if you want internet so download opera that I can use that by my self without them
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 10-07-2011, 08:59 AM   #4
dc/dc
Spam Reporter
 
dc/dc's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: IAD
Model: 6230
Carrier: Voicestream
Posts: 14,524
Default Re: Default browser changing

Quote:
Originally Posted by Akhtaralamyar View Post
I have already gone to etisalat but they are not activating my internet with blackberry they have email setup and they say if you want internet so download opera that I can use that by my self without them
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
That doesn't make any sense. If you have GPRS activated to receive email, you should be able to browse the web through the BlackBerry Browser.

Personally, I think AWCC is the best carrier in Afghanistan, and their BlackBerry service works properly.
__________________
I h8 txtspk.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads for: Default browser changing
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Want to set BB Browser default page to BLANK instead of Vodafone plainman007 General 8300 Series Discussion - Curve 3 04-15-2010 12:49 PM
Set Default Browser from BES scottyp55 BES Admin Corner 4 03-15-2010 01:21 PM
lost my default internet browser, need help c32c7 RIM Software 4 01-08-2009 08:09 AM
Default Browser question ? TheCrewDesigns General Legacy Device Discussion 8 10-14-2008 06:33 PM
7130c: How To Set Opera Mini As Default Browser? adamlau General Legacy Device Discussion 1 06-28-2006 07:43 AM

SAMSUNG OfficeServ 7100 Cabinet with a MP10a Processor Card and Power Supply
$200.0
SAMSUNG OfficeServ 7100 Cabinet with a MP10a Processor Card and Power Supply pictureSMITH CORONA PWP 270 PERSONAL WORD PROCESSOR
$65.0
SMITH CORONA PWP 270 PERSONAL WORD PROCESSOR pictureNEW 1PCS CXD2500AQ SONY Encapsulation:QFP-80 ,CD DIGITAL SIGNAL PROCESSOR
$7.59
NEW 1PCS CXD2500AQ SONY Encapsulation:QFP-80 ,CD DIGITAL SIGNAL PROCESSOR pictureMOTOROLA MVME 123 CPU BOARD PART: HLN5220A
$550.0
MOTOROLA MVME 123  CPU BOARD PART: HLN5220A pictureSCHNEIDER ELECTRIC 140CPU43412A / 140CPU43412A (USED TESTED CLEANED)
$2999.0
SCHNEIDER ELECTRIC 140CPU43412A / 140CPU43412A (USED TESTED CLEANED) picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.