BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 05-10-2010, 06:39 PM   #1
adamdicker
New Member
 
Join Date: May 2010
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 4
Default BB won't allow a new contact to be inserted-wont synch with Desktop

Please Login to Remove!

My Tour used to work well with 6K of contacts
Now the contact list is empty and wont allow me to insert a contact and wont allow me to synch contact list with Desktop
Offline  
Old 05-10-2010, 07:30 PM   #2
NJBlackBerry
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: SGS7
Carrier: Verizon
Posts: 27,948
Default

Go to Options / Status and see how much free memory you have.
Offline  
Old 05-10-2010, 07:32 PM   #3
Dubdub
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App6+
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,038
Default

Are you on BES or BIS?
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 05-10-2010, 07:46 PM   #4
adamdicker
New Member
 
Join Date: May 2010
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by NJBlackBerry View Post
Go to Options / Status and see how much free memory you have.
I have 100 Mg
Offline  
Old 05-10-2010, 07:47 PM   #5
adamdicker
New Member
 
Join Date: May 2010
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by Dubdub View Post
Are you on BES or BIS?
no i dont
Offline  
Old 05-10-2010, 07:58 PM   #6
Motorcycle Mama
BlackBerry Master
 
Motorcycle Mama's Avatar
 
Join Date: May 2008
Model: 9930
OS: 7.1.0.163
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 4,351
Default

You have to be on one or the other. Is your device through your employer? Is it connected to an Exchange Server?
Offline  
Old 05-10-2010, 08:47 PM   #7
adamdicker
New Member
 
Join Date: May 2010
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 4
Default

neither, ibring in my email through .mac and gmail
Offline  
Old 05-11-2010, 05:36 AM   #8
Motorcycle Mama
BlackBerry Master
 
Motorcycle Mama's Avatar
 
Join Date: May 2008
Model: 9930
OS: 7.1.0.163
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 4,351
Default

If you are on Verizon and are not connected to a BIS, then you MUST be on a BIS.
Offline  
Old 05-11-2010, 03:23 PM   #9
thomcat00
New Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Central NY, USA
Model: 9630
OS: 4.7.1.40
PIN: N/A
Carrier: VZW
Posts: 2
Default

I had to reinstall DtM to get it to see my device.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Airplus Ultra Work Memory Plus Insoles, 1 pr. Huge Saving
$22.08
Airplus Ultra Work Memory Plus Insoles, 1 pr. Huge Saving pictureBrand New Mitsubishi FX-EEPROM-4 Memory card FXEEPROM4 Quality Assurance
$65.52
Brand New Mitsubishi FX-EEPROM-4 Memory card FXEEPROM4 Quality Assurance pictureHEATH/ZENITH SD-4850 DIGITAL MEMORY OSCILLOSCOPE
$80.0
HEATH/ZENITH SD-4850 DIGITAL MEMORY OSCILLOSCOPE pictureBrand New Mitsubishi FX-EEPROM-8 Memory Card Quality Assurance
$61.88
Brand New Mitsubishi FX-EEPROM-8 Memory Card Quality Assurance pictureAllen Bradley 1745-M1 Memory Eprom Module 1745M1  NOS  LOT OF 3
$14.0
Allen Bradley 1745-M1 Memory Eprom Module 1745M1  NOS  LOT OF 3 picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.