BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 01-25-2012, 06:16 AM   #1
drone
New Member
 
Join Date: Jan 2012
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 3
Default New unlocked 8310 issue

Please Login to Remove!

Hi first off I guess I should have done my research before buying an unlocked phone. Anyway I bought a new unlocked 8310 off eBay for use on tmobile. I cannot get internet or anything that requires data to work. It has the latest software and have wiped the phone clean and called tmobile multiple times. Every time I open the browser it says your device does not currently have any browser configuration service book entries. I tried googling it but couldn't really find anything helpful. Am I just screwed? Thanks in advanced!
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 01-25-2012, 06:25 AM   #2
NJBlackBerry
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: SGS7
Carrier: Verizon
Posts: 27,948
Default Re: New unlocked 8310 issue

You need to have a BlackBerry Data Plan on your account.
Call T-Mobile to have it added. It is an additional cost.
Offline  
Old 01-25-2012, 03:23 PM   #3
drone
New Member
 
Join Date: Jan 2012
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by NJBlackBerry View Post
You need to have a BlackBerry Data Plan on your account.
Call T-Mobile to have it added. It is an additional cost.
I already have that
Posted via BlackBerryForums.com Mobile
Offline  
Old 01-25-2012, 03:29 PM   #4
NJBlackBerry
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: SGS7
Carrier: Verizon
Posts: 27,948
Default Re: New unlocked 8310 issue

Have you gone to their web site (or called them) to switch over to the new device?
Offline  
Old 01-25-2012, 03:51 PM   #5
drone
New Member
 
Join Date: Jan 2012
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: tmobile
Posts: 3
Default Re: New unlocked 8310 issue

I have called them about four times they know I have a 8310 and my plan shows the "Unlimited Blackberry - plus"
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads for: New unlocked 8310 issue
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting an unlocked ATT 8310 to work on T-Mobile, when it says emergency calls only delphichelix Carrier Specific Issues 1 11-27-2009 02:24 PM
BES 4.1 SP2 for Microsoft Exchange - Now Available jibi BES Admin Corner 51 01-10-2007 10:30 AM

Cisco CP-7961G Unified IP Phone VoIP Telephone 7961 NO AC Adapter
$14.25
Cisco CP-7961G Unified IP Phone VoIP Telephone 7961 NO AC Adapter pictureLot of 20 Polycom VOIP 331 IP Phones
$90.0
Lot of 20 Polycom VOIP 331 IP Phones  picturePolycom 2200-12375-001 SoundPoint IP 335 HD Corded VoIP Phone (2 Line PoE)
$10.5
Polycom 2200-12375-001 SoundPoint IP 335 HD Corded VoIP Phone (2 Line PoE) picturePolycom 2200-12375-001 SoundPoint IP 335 HD Corded VoIP Phone (2 Line PoE)
$10.5
Polycom 2200-12375-001 SoundPoint IP 335 HD Corded VoIP Phone (2 Line PoE) pictureL👀K : NEW - RingCentral Polycom VVX 311 6-Line VoIP IP SIP Business Media Phone
$59.99
L👀K : NEW - RingCentral Polycom VVX 311 6-Line VoIP IP SIP Business Media Phone picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.