BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/index.php)
-   General Z10 Series Discussion - BlackBerry 10 (http://www.blackberryforums.com/forumdisplay.php?f=159)
-   -   Did AT&T's 10.2 disable some andriod features? (http://www.blackberryforums.com/showthread.php?t=266040)

gblum 05-11-2014 11:49 AM

Did AT&T's 10.2 disable some andriod features?
 
Prior to AT&T releasing their 10.2 update, I had installed a Rogers version. Various Android apps worked just fine. Now, since AT&T updated my phone, those apps no longer work. They just begin to load and then revert to the main screen. Did AT&T limit some functionality or use a limited runtime?

knottyrope 05-12-2014 09:05 AM

Re: Did AT&T's 10.2 disable some andriod features?
 
I have not noticed any issue with android apps but am only using Netflix

tsac 05-12-2014 07:15 PM

Re: Did AT&T's 10.2 disable some andriod features?
 
I did have some issues but a reload fixed the one's i side loaded.

gblum 05-15-2014 10:59 AM

Re: Did AT&T's 10.2 disable some andriod features?
 
Quote:

Originally Posted by tsac (Post 1811836)
I did have some issues but a reload fixed the one's i side loaded.

I did try to re-load the apps, but they still don't work. I wonder if a re-load of the O/S would make a difference.

knottyrope 05-15-2014 03:09 PM

Re: Did AT&T's 10.2 disable some andriod features?
 
if your android runtime is corrupt, you may have to wipe device and add back in the apps manually, not from a device restore


All times are GMT -5. The time now is 05:25 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.